Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
CEV

POGLEDAJTE! Novi brend Evropskih prvenstava lansiran u Budimpešti

Novi EuroVolley logo je dio mnogo većeg procesa rebrendiranja za cijelu evropsku odbojku, uključujući i instituciju CEV-a u kojoj će se primjeniti u narednih nekoliko mjeseci. Novi identitet je postavljen kao čvrst, moderan simbol hrabrosti, liderstva i ambicija, a dizajn šablona sadržan je u kružnom obliku koji predstavlja loptu i inspirisan je idejom svih 56 zemalja koje se susreću kroz odbojku.

“Srećni smo što imamo osam fantastičnih organizatora za EuroVolley 2019”, rekao je predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić. “Jedan od gradova domaćina sledeće godine biće Budimpešta, koja zaista postaje odbojkaški grad u Evropi. U CEV-u smo prepoznali da je vrijeme za promjenu i sada imamo Alphabet kao partnera koji donosi nove ideje, uključujući EuroVolley logo, novu energiju za evropsku odbojku. “

“Brend je mnogo više od logotipa i smatrali smo da je vreme da stvari krenu naprijed. Tjerajući nas da budemo progresivniji. EuroVolley je ključ za CEV i ovim uvođenjem imamo brend koji bi se mogao prilagoditi za svaki događaj. Stoga, koristeći koncept zastave i boje, kreirali smo matičnu marku, a potom i specifičnu verziju za svaki događaj iduće godine. To je odvažno i olakšano, a radi se o angažovanju novih ljudi i uzgajanju zajednice odbojke “, izjavio je strateški direktor Alfabeta, Mike Robinson.

EuroVolley  brend je predstavljen u Budimpešti, zajedno sa specifičnim deklinacijama za poslednji krug Evropskog prvenstva koji se igra sledeće godine, koristeći boje osam država domaćina.  Koristeći ovaj koncept, EuroVolley brend će imati isti dizajn tokom godina, ali ipak biti vrlo specifičan za organizatore svakog izdanja.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/2OiuDlIFMgE” /]

EuroVolley 2019 – Muški organizatori Francuske, Slovenije, Belgije i Holandije odabrali su plavo, zeleno, crveno i narandžasto u skladu sa tim kako bi simbolizovali svoje nacionalne boje. U međuvremenu organizatori #EuroVolleyW Turske i Poljske otišli ​​su s vlastitim nijansama crvene boje, Mađarska će biti predstavljena zelenom bojom, a Slovačka će se pojaviti plavom kao simbol u vrhu EuroVolley 2019 ženskog logoa.

Događaj održan u Budimpešti – kojem su prisustvovali najviši organi CEV i brojni legendarni igrači iz zemalja domaćina – takođe označava jedinstvo dva turnira. To su Viktorija Ravva (FRA), Tomislav Smuc (SLO), Frank Depestele (BEL) i Joop Alberda (NED) sa muške strane; Neslihan Demir Guler (TUR), Dorota Svienievicz (POL), Zsuzsanna Talas (HUN) i Adriana Marcekova (SVK) za četiri domaćina ženskog EuroVolleya.

Približavanje  fantastične odbojke će izazvati stvarnu odbojkašku groznicu širom Evrope i šire krajem ljeta 2019. godine – Evropsko prvenstvo za odbojkašice od 23. avgusta do 8. septembra, a dok će EP za odbojkaše će preuzeti pažnju odbojkaške javnosti od 12. do 29. septembra.

Evropski šampioni ženske i muške odbojke iz 2019. godine iz odgovarajućih utakmica boriće se za zlatne medalje, u finalnim mečevima koje će se održati u Ankari i Parizu.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/EIWHMOgYLB4″ /]