Banner

Luka Bar domaćin drugog meča finalne serije sa Herceg Novim

od Danilo
143 pregleda

Finale plej-ofa EPCG Superlige odbojkašica biće nastavljeno utakmicom u SC “Topolica”, u kojoj će Luka Bar biti domaćin Herceg Novom, u subotu, 27. aprila, od 18 sati. Herceg Novi je u prvom meču serije, na svom parketu, četvrtom pobjedom nad Lukom Bar ove sezone zadržao prednost domaćeg terena sa maksimalnih 3:0.

Luka Bar je pružila dobar otpor dominantnom timu u šampionatu u većem dijelu sva tri seta, u nekoliko navrata i vodila, pa se u Baru nadaju da uz pomoć navijača mogu još više.

“Pred nama je druga utakmica finala, imamo prednost domaćeg terena, stoga se nadam da ćemo igrati borbeno, da ćemo pružiti još veći otpor rivalima i da će naša publika uživati u dobroj i kvalitetnoj odbojci”, kazala je korektorka Luke Bar, Kristina Božović.

Kristina Božović

U Herceg Novom očekuju zahtjevnu utakmicu i sa pažnjom se pripremaju za nju.

“U subotu nas čeka druga utakmica finala u Baru. Prva utakmica prošla je u potpunoj borbi, to je pokazao rezultat po setovima. Ovih dana na treninzima se spremamo taktički za meč u Baru, očekuje nas mnogo teža utakmica od one u Herceg Novom. Svjesni smo da idemo na njihov teren i da moramo da damo svoj maksimum da bismo poveli 2:0 u seriji. Očekujem dobar meč i nadamo se pobjedi”, istakla je korektorka Herceg Novog, Dijana Balaj.

Diana Balai

Meč u Baru je 27. aprila, od 18 sati, a treća utakmica serije finala EPCG Superlige, u kojoj se igra do tri pobjede, zakazana je za ponedjeljak, 29. april, od 19 sati, uz prenos na RTCG.

Povezani članci