Banner

Mina Dragović i Jedinstvo osvojili drugu uzastopnu titulu prvaka Srbije

od Mirjana
109 pregleda

Crnogorska odbojkašica Mina Dragović, osvojila je drugu uzastopnu titulu šampiona Srbije sa ekipom Jedinstva iz Stare Pazove.

Mina i Jedinstvo osvojili su drugu uzastopnu titulu prvaka Srbije, pošto su sa 3:0 u pobjedama savladali Tent iz Obrenovca u finalnoj seriji plej ofa. Jedinstvo je u trećoj utakmici finala savladalo Tent sa 3:0 (25:14, 25:21 i 25:18), a doprinos i ovoj pobjedi dala je naša reprezentativka sa devet osvojenih poena.

“Osjećaj je fantastičan. Ovaj trofej je nagrada za kontinuirani rad i trud koji smo uložili ove sezone. Mislim da smo igrali najbolju odbojku, sa najviše discipline i mirnoće, što je dalo rezultate. Ovo je za nas kao mladu ekipu sezona iz snova. Osvojiti tri trofeja i pružiti dobre partije i na evropskoj sceni nije bio lak zadatak, ali mislim da smo ga ispunile jer smo uvijek bile tim i igrale jedna za drugu. Preponosna sam na djevojke koje su se izborile sa svim preprekama koje su nas snašle i zahvalna staff-u i klubu koji nam je u tome pomogao”, kazala je Mina Dragović.

Ovo je treći trofej u sezonu za Minu nakon što je sa Jedinstvom osvojila i Kup Srbije protiv istog protivnika, rezultatom 3:2, gdje je pobjedu as servisom upravo donijela naša internacionalka, kao i Super Kup u kojem su bili bolji od Uba rezultatom 3:1.

Povezani članci