Connect with us

Liga šampiona

Sve puca kad leti Ervin Ngapet

Zanimljiv „tvit” osvanuo je na stranici Zenita iz Kazanja, dan posle fantastične utakmice i velike pobjede evropskih šampiona na gostovanju u Peruđi.

Razbijeni ekran lap-topa jednog od skauta domaćeg tima, simbolično označava veliku trijumf šestostrukih prvaka Evrope na gostovanju u dvorani „Pala Barton”.

A sve je posledica ludo hrabre reakcije Ervina Ngapeta, koji je u petom setu, pri rezultatu 8:7, bukvalno „poleteo” na reklamu kako bi spasio loptu, da se potom okliznuo i pao na sto iza reklama, počistivši sve ispred sebe i pritom dobivši žestok udarac u kuk, posle čega mu je čak ukazana i prva pomoć.

Tek, Ervinov potez će sigurno ući među deset najlepših u novijoj istoriji Lige šampiona, a zanimljiv komentar na sve imao je i Vladimir Alekno, trofejni trener Zenita:

Ervin je po prirodi borac bez mane i straha. U ovom slučaju ga ni reklama nije mogla zaustaviti. Sa takvim karakterom, ljudi pobjeđuju!”, rekao je Alekno.

A što se tiče lap-topa, naš je predlog da, ako nije bačen, završi ili kod Ervina Ngapeta, ili u nekom „odbojkaškom muzeju”, pošto će zauvijek ostati dio jednog od najljepših poena u novijoj odbojkaškoj istoriji.

izvor: sportklub.rs

foto: www.cev.eu

More in Liga šampiona