Banner

Završnica šeste sezone “EKO mini odbojke” u subotu u dvorani “Verde”

U šestoj sezoni, tokom 12 vikenda odigrane su 403 utakmice, a učestvovalo je 826 djece i čak 68 ekipa iz 19 odbojkaških klubova

od Mirjana
661 pregleda

Završnica šestog izdanja najmasovnijeg odbojkaškog projekta „EKO mini odbojka“ održaće se u subotu, 3. juna od 13.30 do 18 časova u dvorani “Verde Complex” u Podgorici.

Na ceremoniji zatvaranja ovogodišnje sezone svim učesnicima “EKO mini odbojke” biće podijeljene medalje.

Ovogodišnje izdanje „EKO mini odbojke“ oborilo je sve dosadašnje rekorde. U šestoj sezoni, tokom 12 vikenda odigrane su 403 utakmice, a učestvovalo je 826 djece i čak 68 ekipa iz 19 odbojkaških klubova iz cijele Crne Gore!

Projekat „EKO mini odbojka“ za djecu uzrasta od 9 do 13 godina organizuje Odbojkaški savez Crne Gore, uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD i podršku Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), Ministarstva sporta i mladih, Crnogorskog olimpijskog komiteta i Glavnog grada Podgorica, a cilj projekta je omasovljenje i popularizacija odbojke u Crnoj Gori.

Nakon završetka dodjele medalja, svi učesnici su pozvani da bodre našu žensku seniorsku odbojkašku reprezentaciju na utakmici protiv Gruzije, koja se igra od 20 časova u istoj dvorani u sklopu CEV Srebrne lige 2023.

Raspored utakmica “EKO mini odbojke” možete pogledati OVDJE.

Povezani članci