Vukman Obradović novi predsjednik Jedinstva

od Mirjana
197 pregleda

Na nedavno održanoj Skupštini Odbojkaškog kluba Jedinstvo iz Bijelog Polja, za novog predsjednika Upravnog odbora izabran je Vukman Obradović, privrednik i vlasnik kompanije Zaton petrol.

“Počastvovan sam zbog funkcije predsjednika Jedinstva. Trudiću se da budemo bolji u svim segmentima. Okupili smo grupu uspješnih privrednika i ljudi koji su spremni da pomognu klub, kako u finansijskom tako i u organizacionom smislu. Očekuje nas ozbiljan posao jer trebamo stvoriti uslove za dalji razvoj svih selekcija u klubu” kazao je novi predsjednik odbojkaša Jedinstva, ističući da svi u klubu isto razmiljaju kada je u pitanju razvoj mladih igrača i igračica, što prema njegovim riječima ujedno predstavlja ulaganje u budućnost našeg grada i države.

Pored Obradovića mjesto u Upravnom odboru nekadašnjeg šampiona dobili su i Muzafer Ljuca (Mikromont), Andrijana Pajković (Tesla medical) i Sead Franca (Kompanija Franca), uz mogućnost proširenja broja članova koji bi se pridružili sponzorskom pulu.

Novi menadžment kluba je održao sastanke sa igračima i igračicama, kojima su predstavljeni planovi za naredni period.

Iz kluba su se zahvalili i Opštini koja je redovnim izmirivanjem obaveza pomogla u ostvarivanju stabilnosti i funkcionisanju kluba posebno od pojave pandemije koronavirusa, saopšteno je iz bjelopoljskog kluba.

 

Povezani članci