Banner

Upriličen prijem za mlade odbojkaše Jedinstva

od Mirjana
523 pregleda

Nakon osvajanja juniorskog, a potom i kadetskog prvenstva Crne Gore u konkurenciji odbojkaša za 2023. godinu, predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović upriličio je prijem za mlade odbojkaše Jedinstva.

Pored predsjednika, svečanom prijemu su prisustvovali direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić, članovi stručnog štaba bjelopoljskog tima na čelu sa Darkom Prebiračevićem i direktor kluba Slobodan Šebek.

Čestitke na ostvarenim rezultatima uz želju da nastave da se dalje razvijaju i ostvaruju pobjede uputio je predsjednik Opštine.

“Vaš rezultat koji ste ostvarili potvrđuje da u Bijelom Polju stasavaju nove generacije odbojkaša koje će uvjeren sam postizati odlične rezultate i u seniorskoj konkurenciji. Mi ćemo kao lokalna samouprava nastaviti da pružamo podršku vašem daljem razvoju i raditi na unapređenju uslova za rad”, kazao je Smolović.

Direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić je iskazao uvjerenje da će ova generacija u narednim godinama ponoviti uspjehe koje su bjelopoljski odbojkaši ostvarili prije nekoliko godina. Dok je direktor kluba Slobodan Šebek kazao da pored rezultata koje su ostvarili mladi odbojkaši raduje što je većina igrača razvija na pravi način i dio su neke od nacionalnih selekcija u pionirskom, kadetskom i juniorskom uzrastu.

Trener Jedinstva Darko Prebiračević je pohvalio rad i posvećenost svih igrača ove sezone, što je rezultiralo ostvarivanju ovog uspjeha u mlađim kategorijama.

Na osnovu pravilnika o nagrađivanju za igrače koji su osvojili prvenstvo Crne Gore u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji opština je preko Centra za sport i rekreaciju obezbijedila prigodne nagrade.

Povezani članci