Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
CEV

Ulaznice za Super finala Lige šampiona su u prodaji!

Odbojkaški zaljubljenici bi trebali požuriti da postanu dio „Odbojkaške žurke godine“, jer ulaznice za Super finala CEV Lige šampiona 2019, koja se igraju u Berlinu, prodaju se od danas u podne. 

Istorijski događaj, u kojem će se na kocki nalaziti najtraženija kruna Evrope, održaće se 18. maja u “Evropskom hramu odbojke”, “Maks Šmeling” u Berlinu, a finale i za muškarce i žene biće održano u istom danu!

Cijena ulaznica za učešće u vrhunskom odbojkaškom programu varira od 25€ do 40 €, a VIP ulaznice su dostupne za 130 €. Studenti će ostvariti popust od 30%, dok će djeca i tinejdžeri od 5 do 17 godina platiti pola cijene. Ovi popusti važe samo za kategorije 2 i 3 karte.

Kategorije 1 i 3 plus VIP ulaznica (ograničen broj) od danas se prodaju, sa više sektora i dodatnih ponuda koje će uslijediti.

Super finale CEV Lige šampiona 2019 otvara novu eru za odbojku u Evropi, jer zamjenjuje bivše finalne turnire Lige šampiona. Štaviše, CEV i njihovi partneri podići će doživljaj događaja na potpuno drugačiji nivo, čime će se uključiti uz veliko prisustvo navijača kao nikada do sada!

Budite sigurni da ćete biti dio ovog iskustva i zato kupite karte i vidimo se u Berlinu!

KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE!