Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prva liga (Ž)

U petak počinje 11. kolo Prve lige za odbojkašice

U petak 01. marta na programu su dvije utakmice 11. kola za odbojkašice. U sportskom centru “Ada” od 19 časova, ekipa Rudara ugostiće ekipu Mediteran Bemaxa, a u istom terminu (19 časova) u sportskom centru “Topolica” u Baru, odigraće se gradski derbi između ekipa Luke Bar i Galeb Poliklinika Hipokrat.

U subotu će se odigrati utakmica između ekipe Morača i ekipe Gimnazijalca sa početkom od 18:30 časoca u sali osnovne škole “Radojica Perović” u Podgorici.

“Iako smo favoriti u predstojećem meču očekujem tešku utakmicu. Kolega Franović sa svojim saradnicima radi odličan posao u Kotoru. Vidi se veliki napredak u igri njihove ekipe. Već dvije sezone igramo sa njima neizvjesne mečeve. Mi poslije izuzetno loše partije u Baru očekujemo mnogo bolju igru naših djevojaka i pobjedu koja nam je neophodna pred odlučujuću utakmicu u polufinalu kupa kako bi podigli nivo igre i samopouzdanje” izjavio je trener Morače, Predrag Đonović.

“Iskusna ekipa “Morače”, na čelu sa odlični trenerom Peđom Đonovićem je favorit na ovoj utakmici. Mi ćemo pokušati da ponovimo igru iz prethodne prvenstvene utakmice, koju smo odigrali protiv istoimene ekipe u prvom dijelu sezone, gdje smo pružili jak otpor i odigrali odličnu partiju. Popravićemo igru u pojedinim segmentima, i dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu” kazao je trener Gimnazijalca, Milan Franović.

Utakmica između ekipa Nikšića i Jedinstva Franca odložena je za sledeći vikend (9/10. mart) na zahtjev gostiju a uz saglasnost domaćina Nikšića.