Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
OSCGRaznoReprezentacija

U nedjelju “Dan reprezentacija” na Trgu nezavisnosti u Podgorici

Kako je Zakonom o sportu propisano da se 10. marta obilježava Dan reprezentacija Crne Gore, Ministarstvo sporta i mladih će tog dana imati program na Glavnom gradskom trgu.

Obilježavanje manifestacije „Dan reprezentacija” počinje organizacijom sajma sporta koji će se održati u nedelju, 10. marta 2019. godine, u periodu od 11 do 16 časova, na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Odbojkaški savez Crne Gore Vas poziva da posjetite Trg nezavisnosti u nedjelju i štand OSCG, gdje će Vas čekati brojni pokloni, a takođe imaćete priliku i da se oprobate u odbojkaškim vještinama, gdje će najuspješniji osvojiti nagrade.

Promo punktove na sajmu sporta, uz Odbojkaški savez Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih, imaće i sljedeće sportske organizacije: Crnogorski olimpijski komitet, Paraolimpijski komitet, Bućarski savez, Atletski savez, Košarkaški savez, Bokserski savez, Crnogorski skijaški savez, Fudbalski savez, Gimnastički savez, Ju-jitsu savez, Karate savez, Kik boks savez, Planinarski savez, Rukometni savez, Šahovski savez, Streljački savez, Studentski sportski savez, Taekwondo savez, Stonoteniski savez, Teniski savez i Vaterpolo i plivački savez.

Takođe, biće prisutni i crnogorski reprezentativci koji će kroz neposrednu komunikaciju sa građanima i djecom, približiti značaj i prednosti bavljenja sportom sa ciljem jačanja i unapređenja kulta crnogorske reprezentacije.

Vidimo se u nedjelju na Trgu nezavisnosti!