Banner

Teodora Janjušević i Marija Raonić pojačale Budućnost volley

od Mirjana
922 pregleda

Teodora Janjušević pojačala je odbojkaški klub Budućnost volley, žensku ekipu koja se takmiči u Prvoj ligi Crne Gore. Kako je saopšteno, pojačanje dolazi iz ŽOK “Novi Sad” na pozicijama korektora i primača servisa.

“Poziv iz OK Budućnost Volley za mene je zaista bio veliki izazov. Takva prilika za afirmaciju mladog igrača se ne pruža često u karijeri i bez oklijevanja prihvatila sam da dođem u Podgoricu i udružim snage sa ovim mladim timom. Dočekana sam zaista prijateljski i brzo sam se uklopila. Međusobno poštovanje i povjerenje je na najvišem nivou. Radi se veoma profesionalno, a samopouzdanje nam je dobar saveznik. Vjerujemo u dobre zajedničke rezultate, što ćemo pokazati i na terenu. Uz sav trud djevojaka i zalaganje preko trenera pa do uprave koja nam daje izuzetnu podršku, mislim da je cilj zagarantovan“, kazala je Janjušević.

Teodora je 2002. godište rođena je u Novom Sadu, a bila je članica odbojkaških klubova „Novi Sad, „Inđija“ i OK „Omladinac“.

Drugo pojačanje na poziciji korektora upotpuniće Marija Raonić.

„Velika mi je čast što mi je pružena prilika da radim u ovakvom kolektivu. Ekipa je mlada, ambiciozna i puna potencijala. Srećna sam što ću imati šansu da pomognem mlađim igračicama u napretku i razvitku njihove karijere. Kako trener, tako i djevojke izuzetno su posvećeni u radu koji je na vrlo visokom nivou. Želim da napomenem i punu podršku uprave, koja nam uliva sigurnost. Ambicija i želja za uspjehom u ovoj sezoni garantuju trud i rad na visokom nivou. Radujemo se početku i priželjkujemo uspješan kraj sezone“, zaključila je Raonić.

Marija Raonić rođena je 2001. godine u Pljevljima, a do sad je bila članica ŽOK „Novi Sad“ i ŽOK „Klek“.

Marija Raonić

“Našu ekipu u periodu pauze između dva dijela prvenstva pojačale su 2 igračice na pozicijama korektora i primača, Marija Raonić i Teodora Janjušević. Vjerujem da ćemo sa njih dvije umnogome kvalitativno podići nivo igre. Takođe, njihov dolazak će značiti ekipi u smislu iskustva, da uz njih dvije lakše i brže sazru mlade djevojke, članice naseg prvog tima. Treba istaći da sa Marijom i Teodorom naša ekipa ima objektivno veće i realne šanse da sačuva prvoligaški status”, istakao je prvi trener ženske ekipe Budućnosti volley, Drago Cimbaljević.

Povezani članci