Talentovani Matija Ćinćur potpisao za Budućnost

od Jelena
82 pregleda

Doskorašnji srednji bloker Jedinstva rođen je 2003. godine, visok je dva metra, i igra na poziciji srednjeg blokera. Član je pionirske reprezentacije Crne Gore.

Matija Ćinćur je prvo novo ime za sljedeću sezonu u Odbojkaškom klubu Budućnost.

Trenutno najveći talenat bjelopoljske odbojke, jedan od najvećih u našoj zemlji, potpisao je trogodišnji ugovor sa podgoričkim klubom.

“Nastavljamo sa svojom politikom ulaganja u mlade i perspektivne igrače”, navodi se u saopštenju Budućnosti.

Doskorašnji srednji bloker Jedinstva rođen je 2003. godine, visok je dva metra, i igra na poziciji srednjeg blokera. Član je pionirske reprezentacije Crne Gore…

“Mislim da sam napravio dobar izbor dolaskom u Buducnost i čast mi je što cu biti dio tog renomiranog kluba, koji je, između ostalog, poznat po tome što daje sansu mladim igračima. Čast mi je da budem dio te priče. OK Budućnost je jedan od najpoznatijih odbojkaških kolektiva na ovim prostorima i ja sam prepoznao tu kao sredinu u kojoj ću sportski i igrački napredovati. Na meni je obaveza da svojim radom i zalaganjem opravdam ukazano poverenje. Takođe, ovom prilikom želio bih da se zahvalim i svom matičnom klubu Jedinstvo, saigračima i trenerima na dosadašnjoj saradnji”, kazao je Ćinćur.

Prije nekoliko dana, novi dvogodišnji ugovor sa “plavima” potpisao je Nemanja Peruničić.

izvor: vijesti.me

Povezani članci