Banner

Svečani prijem opštine Herceg Novi za osvajačice duple krune

"Nadam se da ćemo još bolje sarađivati narednih godina, da će Opština biti čvrsto uz nas i da ćemo zajednički pronositi ime Herceg Novog kroz Crnu Goru i Evropu", poručio je predsjednik kluba Milan Ivanišević

od admin
427 pregleda

Predsjednik opštine Herceg Novi, Stevan Katić, sa saradnicima je ugostio danas delegaciju odbojkaškog kluba Herceg Novi, koji je u tek završenoj sezoni ubjedljivo osvojio duplu krunu – Kup i EPCG Superligu Crne Gore bez ijednog izgubljenog seta. Riječ je o podvigu koji je je vrlo rijedak, možda i jedini u evropskoj odbojci.

Predsjednik Katić, je istakao da osvajanjem duple krune i zapaženim rezultatima na međunarodnoj sportskoj sceni, Herceg Novi polako postaje odbojkaški centar Crne Gore.

“Nadam se da će u narednom periodu odbojka, pored vaterpola, biti okosnica razvoja sporta u Herceg Novom. Drago mi je kada dođem na vaše utakmice i vidim dosta publike, ali i da njegujete podmladak u klubu. Škola odbojke koju radite je zaista fantastična i na taj način se pravi jedna dobra, kvalitetna i zdrava atmosfera za budućnost i perspektivu jednog dobro organizovanog kluba. Jedino se na taj način postižu dugoročni uspjesi”, kazao je Katić i poručio da će OK Herceg Novi imati podršku Opštine i u narednim godinama.

Iako je ove takmičarske sezone ovaj odbojkaški kolektiv postigao i više nego zapažene rezultate, to je samo početak u ostvarenju zacrtanih ciljeva, a ovakvih prijema će biti i u ubuduće, obećao je strateg kluba i selektor ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Milorad Krunić.

“Uradićemo sve, kako na nacionalnom tako i na regionalnom nivou, da dostojno prezentujemo ime Herceg Novog koje nosimo. Sigurno da će grad biti ponosan na djevojke i Odbojkaški klub. Nadam se da ćemo u sledećim sezonama imati još više mogućnosti za zajedničke susrete, ne samo na finalima takmičenja, već i mnogim drugim manifestacijama”, kazao je Krunić i posebno zahvalio Radio Televiziji Herceg Novi, koji su konstantno izvještavali i pratili uspon kluba.

Prisutnima se obratio i direktor kluba Milan Ivanišević, koji je istakao da je prethodna godina bila jedno lijepo iskustvo za klub i Sportski centar Igalo, te zahvalio na podršci koju je lokalna uprava pružila.

“Nadam se da ćemo još bolje sarađivati narednih godina, da će Opština biti čvrsto uz nas i da ćemo zajednički pronositi ime Herceg Novog kroz Crnu Goru i Evropu”, poručio je Ivanišević.

Na prijemu kod predsjednika Opštine bili su: predsjednik kluba Milan Ivanišević, trener Milorad Krunić i članovi stručnog štaba Sanja Muminović, Srđan Crnojački i Nikolina Puhalo, igračice Nikolina Lisičić, Ivana Dragović, Darija Čabonenko, Diana Balai, Lana Labović, Tijana Tvrdišić, Marija Tuševljak, Polina Liutikova, Lea Boban i Melisa Cenović.

Prijemu je prisustvovao sekretar za društvene djelatnosti i sport Mitar Kisjelica.

izvor: RTHN

Povezani članci