Banner

Stipendijski ugovori za osmoro odbojkašica i odbojkaša

od Danilo
876 pregleda

Osmoro najperspektivnijih odbojkašica i odbojkaša iz četiri kluba potpisalo je stipendijske ugovore sa Odbojkaškim savezom Crne Gore. Na taj način Savez će, u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih, pružiti podršku našim odbojkaškim nadama u razvijanju potencijala i napretku u karijeri.

Gordana Madžgalj iz Jedinstva, Darja Popović iz Budućnost Volley-a i mlade igračice Morače, Anastasija Bogojević i Lara Jovović, kao i Avram Božović iz Budućnost Volley-a, Rastko Milenković iz Budve i članovi Jedinstva Nikola Đurović i Srđan Petrović dobili su podršku savezu u vidu stipendijskih ugovora do kraja 2023. godine. Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore, Cvetko Pajković, danas je potpisao ugovore sa šestoro naših mladih stipendista, dok će Lara Jovović i Rastko Milenković zbog obaveza sa reprezentacijom, odnosno školom, naknadno potpisati svoje ugovore.

„Zahvalila bih se Odbojkaškom savezu Crne Gore i Ministarstvu sporta i mladih na ovoj stipendiji, kao i svom klubu i saigračicama na stvorenim uslovima za dobar rad. Velika je čast dobiti ovu stipendiju i biti među osam najperspektivnijih u državi. Za mene je ova stipendija veliki podstrek za dalji trud i rad, ali ujedno i velika odgovornost. Nadam se da ću u budućnosti opravdati očekivanja“, kazala je Darja Popović, članica Budućnost volley-a.

 

„Zadovoljstvo je dobiti ovu stipendiju i biti među najboljima. Ovom prilikom bih se zahvalio Odbojkaškom savezu, Ministarstvu sporta i mladih i naravno mom klubu, treneru i saigračima. Ovo je za mene od velikog značaja i samo će biti dodatni motiv za dalji rad i napredak“, izjavio je Srđan Petrović, mladi odbojkaš bjelopoljskog Jedinstva.

Povezani članci