Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Crna GoraTransferi

Srećko Ristić pojačao Budućnost Capital Plazu!

Odbojkaški klub Budućnost Capital Plaza ozvaničio je drugo pojačanje, kojim je nagovijestio veće ambicije nego prethodnih sezona, u ligi koja bi u novoj sezoni mogla biti itekako interesantna u konkurenciji šampiona Jedinstva i novoformirane Budve.

U Podgoricu je stigao iskusni srpski primač servisa Srećko Ristić (11. septembra puni 32 godine), koji se vraća u Budućnost nakon šest godina.

“Kada sam prije šest godina odlazio iz Podgorice, bio sam siguran da će me put opet navesti ovdje i to se ove godine dogodilo. Lako sam postigao dogovor sa ljudima iz kluba i nadam se da će kompletna sezona ići na taj način. Dodatan motiv za dolazak bila je činjenica da će klub poslije par godina ponovo igrati neko evropsko takmičenje, što ukazuje da se klub vraće na staze stare slave”, kaže Ristić, koji mladom podgoričkom sastavu treba da donese sigurnost na prijemu servisa, ali i ostalim elementima.

Prije Ristića, u Budućnost je došao i srpski tehničar Aldin Oković, ali će, kako saznajemo, biti još pojačanja.

“Nakon nekoliko odrađenih treninga, moram istaći da sam prijatno iznenađen kvalitetom ekipe koja je izuzetno mlada, ali i vrlo talentovana sa ogromnim prostorom za napredak. Vjerujem da ću svojim iskustvom moći da pomognem ekipi da ostvari dobre rezultate i da mladi igrači što više napreduju”, dodao je Ristić, koji je prije Budućnosti nosio dres Timoka, Rabotničkog, Budve, Studentskog centra, Uniree Dež (Rumunija), Đerdapa, Novog Pazara (u dva navrata), Kazhroma (Kazahstan), Baja Marea (Rumunija) i prošle sezone turskog Solhan Beledijea.

izvor: Vijesti