Banner

Simonovska reizabrana na poziciju predsjednice UOSCG

od Mirjana
265 pregleda

Sonja Simonovska ostaće predsjednica Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore (UOSCG). Crnogorska međunarodna sutkinja reizabrana je jednoglasnom odlukom na Skupštini UOSCG, koja je održana u nedjelju, 1. oktobra, kada je održan i redovni seminar UOSCG, kom su prisustvovale međunarodne sudije, nacionalne sudije, sudije i ispitane sudije.

U narednom periodu, Skupštinu UOSCG, uz Simonovsku, činiće i Jelena Mitrović, Slobodan Kovačević, Nevena Terzić i Petar Jocović.

Na početku su prisutne na seminaru pozdravili predsjednik Odbojkaškog saveza, Cvetko Pajković, i predsjednica UOSCG Sonja Simonovska , kao i vrhovni sudija Odbojkaškog saveza Crne Gore, Saša Ivanović.

Tokom radnog dijela seminara predstavljen je izvještaj o radu UOSCG za prethodnu sezonu, kao i sistem i propozicije takmičenja za narednu sezonu, koji su usvojeni na redovnoj Skupštini Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Predložena je i nova lista sudija za narednu sezonu koju čini 36 sudija i to: troje međunarodnih sudija, pet nacionalnih sudija, 10 sudija, kao i 18 ispitanih sudija.

U okviru seminara, održano je predavanje predsjednika komisije za sudijska pitanja Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine, Zdravka Jakiše.

Povezani članci