Banner

Rovčanin: Odbojkaški savez primjer kako se poštuje i realizuje sponzorski ugovor

od admin
411 pregleda

Elektroprivreda Crne Gore i Odbojkaški savez Crne Gore potpisali su danas produžetak ugovora o generalnom sponzorstvu za još godinu.

Izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin je čestitao OSCG na velikim uspjesima u prethodnom periodu i istakao da će Elektroprivreda Crne Gore biti oslonac i pružena ruka Odbojkaškom savezu Crne Gore, ali i drugim sportskim kolektivima.

“Ja zaista, vrlo objektivno na ovom mjestu, upravo ovdje u OSCG, moram da pohvalim i odam veliko priznanje Odbojkaškom savezu, koji predstavlja jedan od primjera kako se poštuje i realizuje sponzorski ugovor i kako se predstavlja donator, potpisnik i izdavalac sredstava u jednoj tekućoj sportskoj godini. Želim da vam se zahvalim na tome i da vam čestitam na uspješnim rezultatima koje ste postigli. Uvjeren sam da će produžetak naše saradnje biti potpora za unapređenje vaših rezultata, a sa druge strane dati dodatnu i još jaču promociju naše kompanije i njene društvene odgovornosti koju pokazujemo na svakom koraku. Još jednom izražavam zadovoljstvo sa današnjim danom i uspostavljanje i nastavak saradnje za 2023. godinu u nadi da će ova saradnja trajati dugi niz godina”, izjavio je izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin.

Povezani članci