Banner

Rakočević, Škarić i Zdjelar pojačale Galeb Liko Soho Group

od Mirjana
699 pregleda

Odbojkašice Galeba Liko Soho Group počele su sa pripremama za novu sezonu nakon uspješne godine i osvojene duple krune.

Trener Petar Koković ističe da je ekipa sada na okupu, ali da je u odnosu na prošlu sezonu došlo do određenih izmjena.

Dvije odbojkašice stigle su iz Srbije – Nina Škarić iz Beograda koja igra na poziciji libera, te Duška Zdjelar iz Sremske Mitrovice koja će pojačati poziciju primača servisa. Protekle sezone Škarić i Zdjelar nastupale su za ekipu Takova iz Gornjeg Milanovca.

Dragana Rakočević koja igra na poziciji srednjeg blokera treće je pojačanje za ekipu trenera Kokovića. Dragana dolazi iz bjelopoljskog Jedinstva u kojem je i ponikla.

Dio ekipe ostale su Teodora Čavić, Staša Krivokapić, Natalija Vlaović, Maša Dragojević, Marija Bojić, Nađa Medin kao i Katarina Kovačević.

“Uz već nabrojani kadar, dodaćemo i par mlađih djevojaka koje će biti priključene seniorskom pogonu. Moram napomenuti da je tu i Andrea Laković, koja će ove sezone biti dio stručnog štaba”, kaže trener Galeba Liko Soho Group Petar Koković.

Koković dodaje da su ih ove godine napustile dvije Amerikanke, koje su otišle nazad za Ameriku, zatim Lana Labović koja je pojačala redove Herceg Novog, dok se Iva Šćepanović vratila da završi master studije u SAD.

“Cilj je da ove sezone ostanemo u vrhu crnogorske odbojke. Svi klubovi su se pojačali i biće mnogo neizvjesnosti ove sezone u ligi. Očekuju nas mečevi i na evropskoj sceni, to će nam biti utakmice gdje ćemo uživati i sticati nova iskustva. Stvorili smo ekipu koja je spoj mladosti i iskustva, i nadam se da ćemo pružati dobre igre kao i prošle sezone” završava Koković.

Povezani članci