Prva liga odbojkašica: Rudar i Jedinstvo otvaraju 2. kolo

Bar na papiru, derbi bi mogao da bude subotnji duel u sali Gimnazije u Kotoru, gdje Gimnazijalac, nakon ubjedljivog trijumfa na startu, od 18 časova dočekuje šampiona Luku Bar

od Press OSCG
251 pregleda

Već u prvom kolu Prve lige za odbojkašice potvrdilo se da će ovogodišnji šampionat biti možda i najinteresantniji i najneizvjesniji do sada. Čak i najveći favoriti imali su problema na startu, pa se sa velikim interesovanjem očekuje drugo kolo. Njega otvaraju Rudar i Jedinstvo, u petak od 20 časova u Sportskom centru “Ada” u Pljevljima.

Bar na papiru, derbi bi mogao da bude subotnji duel u sali Gimnazije u Kotoru, gdje Gimnazijalac, nakon ubjedljivog trijumfa na startu, od 18 časova dočekuje šampiona Luku Bar. Direktan prenos tog meča ljubitelji odbojke moći će da gledaju na televiziji MNESport 2.

“Pokušaćemo da napravimo iznenađenje, ali Luka Bar je veliki favorit, s obzirom na reputaciju koju ima u crnogorskoj odbojci. Ekipa nam je kompletna, nekim korekcijama u timu pokrili smo i poziciju libera koja nam je bila upražnjena. Daćemo sve od sebe, a u svakom slučaju očekujem lijepu utakmicu”, kazao je trener Gimnazijalca Milan Franović.

Istog dana, ali od 20 časova, Albatros u Sportskom centru u Igalu dočekuje Budućnost Volley.

U nedjelju od 15 časova u dvorani “Župa” u Tivtu Akademija je domaćin Galebu .

Utakmica MoračaMediteran odložena je zbog pozitivnih slučajeva na korona virus u ekipi Mediterana. Novi termin odložene utakmice odrediće se naknadno, kada se za to stvore bezbjedni epidemiološki uslovi.

Rezultate uživo i statistiku možete ispratiti na ovom linku:

http://www.demowww.me/odbojka_web/site_cg/public/index.php/statistika/livestat

Raspored -2. kolo:

Petak, 8. oktobar 

Rudar – Jedinstvo (20.00h)

Subota, 9. oktobar 

Gimnazijalac – Luka Bar (18.00h) – MNESport 2

Albatros – Budućnost Volley (20.00h)

Nedjelja, 10. oktobar

Akademija – Galeb (15.00h)

Morača – Mediteran, odloženo

 

Povezani članci