Prva liga odbojkašica: Galeb i Gimnazijalac otvaraju 8. kolo

od Press OSCG
243 pregleda

Osmo kolo Prve lige Crne Gore za odbojkašice u četvrtak od 18 časova u Sportskom centru “Topolica” u Baru otvaraju domaći Galeb i Gimnazijalac iz Kotora. Baranke su u dosadašnjem dijelu šampionata ostvarile pet pobjeda i pretrpjele dva poraza, dok Kotoranke imaju obrnut skor.

U petak su na programu dva susreta. U prvom, Budućnost Volley u sali Medicinske škole u Podgorici od 19 časova dočekuje Luku Bar. Budućnost u sedam kola ima jedan trijumf, a Baranke svega jedan poraz, pa je jasno da je šampionski sastav Luke Bar veliki favorit u tom susretu.

Sat kasnije počinje susret u Sportskom centru “Ada” u Pljevljima, gdje Rudar dočekuje Moraču. Očekuje se veoma zanimljiva borba, jer su oba tima do sada zabilježila po dva trijumfa, s tim da je Rudar igrao sedam utakmica, a Morača pet.

U subotu od 19 časova u Sportskom centru “Rea” u Budvi sastaju se Mediteran i Jedinstvo. Budvanke su do sada uknjižile jedan trijumf u šest susreta, dok je ekipa iz Bijelog Polja na svoj konto upisala tri pobjede u sedam kola.

Posljednji susret kola igra se u nedjelju od 15 časova u dvorani “Župa” u Tivtu i trebalo bi da bude jedan od najzanimljivijih, jer Akademija dočekuje Albatros. Oba tima do sada su izgubila samo po jedan meč, doduše domaćin je odigrao sedam, a ekipa iz Herceg Novog šest utakmica.

Rezultate uživo i statistiku možete ispratiti na ovom linku:
http://www.demowww.me/odbojka_web/site_cg/public/index.php/statistika/livestat

Raspored – 8. kolo:

Četvrtak, 18. novembar

Galeb – Gimnazijalac (18.00h)

Petak, 19. novembar

Budućnost Volley – Luka Bar (19.00h)

Rudar – Morača (20.00h)

Subota, 20. novembar

Mediteran – Jedinstvo (19.00h)

Nedjelja, 21. novembar

Akademija – Albatros (15.00h)

Povezani članci