Prva liga odbojkaša: Budućnost Volley i Sutjeska otvaraju sezonu

U subotu u Baru duel dvije najmlađe ekipe u zemlji, Galeba i Jedinstva

od Press OSCG
176 pregleda

Novu sezonu Prve lige za odbojkaše otvoriće Budućnost Volley i Sutjeska, u petak od 20 časova u Sportskom centru “Morača”. Domaćin je veliki favorit, sve osim pobjede Budućnosti bilo bi veliko iznenađenje, ali sigurno je da će Nikšićani učiniti sve što je do njih kako bi pokvarili računicu Podgoričanima.

Ostala dva susreta igraju se u subotu. Od 16.30 časova u Sportskom centru “Rea” u Budvi zakazan je gradski derbi između Mediterana i Budve. Aktuelni osvajač duple krune, ekipa Budve, favorit je ne samo u ovom meču nego i u svakom u sezoni, a na tu ulogu neće uticati ni činjenica da u meč ulaze praktično direktno sa puta iz Zagreba, gdje su igrali revanš Lige šampiona protiv Mladosti. S druge strane u ekipi Mediterana pokušaće da ponovo lansiraju neke mlade igrače koji bi u perspektivi mogli da postanu oslonac crnogorske odbojke.

Promocija mladih igrača biće zadatak i rivala koji će od 19 časova koplja ukrstiti u dvorani “Topolica” u Baru, Galeba i Jedinstva. U pitanju su dvije najmlađe ekipe u ligi, a ostaje da se vidi koja će se od njih bolje snaći na startu šampionata.

U prvom kolu slobodan je Mornar.

Rezultate uživo i statistiku možete ispratiti na ovom linku:

http://www.demowww.me/odbojka_web/site_cg/public/index.php/statistika/livestat

Raspored – 1. kolo:

Petak, 15. oktobar

Budućnost Volley – Sutjeska (20.00h)

Subota, 16. oktobar

Mediteran – Budva (16.30h)

Galeb – Jedinstvo (19.00h)

Slobodan je Mornar

Povezani članci