Banner

Prebiračević: Nadam se da ćemo uspjeti da se na pravi način spremimo za to što nas očekuje na ljeto

Muška U17 odbojkaška reprezentacija Crne Gore, okupila se u Baru

od Mirjana
638 pregleda

Muška U17 odbojkaška reprezentacija Crne Gore, nakon odrađenih ljekarskih pregleda, okupila se juče u hotelu “Sidro” u Baru, gdje će i boraviti na pripremama za nastup na 58. “Trofeju Beograda”, majskom turniru, koji će se održati od 29. aprila do 1. maja.

Selekcija će u Baru boraviti do 28. aprila kada je planiran put za Beograd, gdje će se naši odbojkaši takmičiti na tradicionalnom turniru, 58. “Trofeju Beograda”, u sklopu priprema za nastup na Balkanskom prvenstvu i U17 Evropskom prvenstvu, koje će se održati u Podgorici u sportskoj dvorani “Verde Complex” i Univerzitetskoj sportskoj dvorani od 19. do 30. jula u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Selektoru Prebiračeviću u radu će pomagati pomoćni treneri Miljan Bošković i Dragan Mašković.

“Startovali smo sa drugim okupljanjem pionirske reprezentacije. Na početku, želim da izrazim zadovoljstvo na jednom, zaista velikom, prostoru koji smo dobili od Odbojkaškog saveza Crne Gore i na uslovima koju su stvarno iznad optimalnih. Sve ono što nam u ovom trnutku treba za kvalitetan rad imamo ovdje. Nadam se da ćemo kroz ovaj planski i osmišljeni rad u narednom periodu uspjeti da se na pravi način spremimo za to što nas očekuje na ljeto, a to je Evropsko prvenstvo u Podgorici, gdje ćemo svoj nivo igre i svoj kvalitet i formu na pravi način tempirati baš za to vrijeme. U tom trenutku ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno s obzirom da u ovoj selekciji imamo dosta igrača koji su mlađi nego godište koje je optimalno, tada ćemo vidjeti na kom smo nivou. Ono što je vrlo važno jeste da kroz ovaj jedan planirani i smišljeni rad, mislim da ćemo ove mlade igrače da uvedemo u jedan sistem rada i da će oni biti jedan važan činilac u budućnosti za sve druge selekcije. Tu smo devet dana u Baru, nakon toga nas očekuje put u Beograd, gdje ćemo se na “Trofeju Beograda” takmičiti, Majski turnir, kako ga svi zovemo, je nešto što je vrlo poznato i svima važno, sa dosta reprezentacija koje učestvuju, tako da ćemo i mi u ovom trenutku vidjeti na kom smo nivou, šta je to što bismo mogli da promijenimo, šta je to na čemu treba  da radimo. Vrlo sam zadovoljan što smo uopšte i dobili ovaj prostor da se spremamo i dobijemo optimalan rezultat u julu kad budemo igrali Evropsko prvenstvo”, kazao je selektor Prebiračević.

SPISAK ZA PRIPREME U17 REPREZENTACIJE:

TEHNIČARI:

Luka Milošević (Budućnost Volley)

Danilo Šunjevarić (Jedinstvo)

PRIMAČI SERVISA:

Marko Šebek (Jedinstvo)

Vuk Stanojević (Budućnost Volley)

Petar Milosavljević (Budva)

Filip Milosavljević (Budva)

SREDNJI BLOKERI:

Stefan Petričević (Budućnost Volley)

Uroš Konatar (Jedinstvo)

Jovan Drešić (Galeb Liko Soho Group)

KOREKTORI:

Kosta Poleksić (Budućnost Volley)

Luka Lojić (Galeb Liko Soho Group)

Nemanja Kljajević (Jedinstvo)

LIBERA:

Pavle Bošković (Jedinstvo)

Aleksa Radić (Budućnost Volley)

Povezani članci