Pojačanje iz Turske: Buze Ozden nova igračica Gimnazijalca

od Mirjana
467 pregleda

Odbojkaški klub Gimnazijalac iz Kotora, angažovao je dvadesetdevetogodišnju Buse Ozden iz Turske, koja će biti veliko pojačanje Kotoranki u drugom dijelu sezone.

Ozdem igra na poziciji primača servisa, a visoka je 180cm.

Pokušaću da pomognem u ukupnom učinku svog novog tima“, kazala je Ozden, nova igračica Gimnazijalca.

Odbojkašice Gimnazijalca završile su prvi dio prvenstva sa dvije pobjede i sedam poraza.

Zadovoljni smo radom uprkos koroni, raduje nas priliv odbojkašica početnika, koji je jako velik, jer će te djevojke jednog dana zaigrati u prvoj ekipi. Upravo sada imamo problem u igračkom kadru. Počeli smo takmičarsku godinu žestoko. Pobijedili smo u prva dva kola Budućnost volley i najbolju ekipu u zemlji Luku Bar, zatim izgubili u Bijelom Polju 3-2 u setovima i onda je uslijedio poraz u Pljevljima“, kazala je predsjednica kluba Ljilja Marković.

Uprava kluba je odlučila da na poziciji primača dovedemo igračicu, koja nam u neku ruku garantuje opstanak u Prvoj ligi,a i činjenica je da su se sve ženske ekipe u Crnoj Gori pojačale. U naše redove došla je Buse Ozden iz Turske, ima 29 godina i sada smo pokrili tu poziciju. Zadovoljni smo i njen dolazak za naš klub je veliki izazov i u finansijskom smislu“, dodala je Marković.

Nadam se pomoći Opštine u narednoj godini, jer odbojka mora da živi i nadamo se vedrijim danima za Gimnazijalac. Treninge ne prekidamo i vjerujem u uspjeh na zadovoljstvo svih nas“, zaključila je predsjednica Gimnazijalca.

Povezani članci