Banner

Pazarci pobjednici turnira “Bijelo Polje beach tour 2023”

od Mirjana
430 pregleda

Dvodnevni međunarodni turnir u odbojci na pijesku “Bijelo Polje beach tour 2023” odigrao se proteklog vikenda na terenu sportske zone Otoka u Bijelom Polju.

Turnir je odigran u konkurenciji muškaraca, a organizatori su bili JU “Centar za sport i rekreaciju”, Opštine Bijelo Polje i Odbojkaški klub “Jedinstvo”.

Novopazarci Huzejrović/Zuković pobjednici su turnira, nakon što su u finalu slavili protiv svojih sugrađana Božovića i Zečića. Trećeplasirana je ekipa “Akademy Budva” (Marojević/Radić), koja je u utakmici za treće mjesto slavila protiv “Pulena”, odnosno braće Vladana i Dragana Stojanović

Nagradu za prvo mjesto pobjednicima je uručio direktor Odbojkaškog kluba Jedinstvo Slobodan Šebek. Drugoplasiranoj ekipi nagradu je uručio trener Jedinstva Mladen Miladinović, dok je nagradu za treće mjesto ekipi “Akademy Budva” uručio bivši odbojkaš Jedinstva Čedo Magdelinić.

Na turniru je učestvovalo 11 ekipa, koje su žrijebom podijeljene u 3 takmičarske grupe.

Prvog dana turnira u subotu odigrane su utakmice grupne faze, dok su u nedjelju odigrani završni mečevi, za 3. mjesto i finale.

Povezani članci