Banner

OSCG i Sava osiguranje potpisali novi ugovor o sponzorstvu

od Mirjana
384 pregleda

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković i izvršni direktor kompanije “Sava osiguranja” Nebojša Šćekić potpisali su ugovor o sponzorstvu u vidu podrške najmlađim odbojkašima u pripremama za U17 Evropsko prvenstvo koje će se održati u Podgorici od 19. do 30. jula 2023. godine.

“Izražavamo zadovoljstvo i zahvalnost za produženje saradnje sa Sava osiguranjem. Ovo sponzorstvo će se odnositi na pružanje podrške u radu sa mladima, odnosno za razvoj mlade selekcije dječaka koje očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Podgorici krajem jula mjeseca”, istakao je Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

Četvrto U17 Evropsko prvenstvo za odbojkaše održaće se u Podgorici u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore, a utakmice će se igrati u dvorani kompleksa „Verde“ i Univerzitetskoj sportskoj dvorani.

“U Sava osiguranju želimo i trudimo se da dio uspjeha i dobrih rezultata, koje ostvarujemo na crnogorskom tržištu, podijelimo sa društvenom zajednicom u kojoj poslujemo. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo naše mlade odbojkaše, koji svojim vrijednim radom i zalaganjima stvaraju pozitivan uticaj na razvoj sporta i sportske kulture u Crnoj Gori”, rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor “Sava osiguranja”.

Prvi put u istoriji naša U17 muška selekcija igraće na kontinentalnom prvenstvu i biti jedan od 16 nacionalnih timova koji će se takmičiti u grupnoj fazi, što je rekordan broj zemalja učesnica u ovoj uzrasnoj kategoriji. Naš nacionalni tim je nosilac grupe „I“ usljed domaćinstva šampionata, a za rivale će imati Bugarsku, Tursku, Sloveniju, Belgiju, Austriju, Estoniju i Grčku.

Povezani članci