Održana manifestacija “Moja Podgorica”

od Mirjana
300 pregleda

Odbojkaški klub „Budućnost volley“ je u sali Gimnazije „Slobodna Škerović“ organizovao veliki Novogodišnji turnir za svoje polaznike škole odbojke, u sklopu “Decembarskih dana sporta i rekreacije” Glavnog Grada Podgorica pod sloganom „MOJA PODGORICA“.

“Ova manifestacija je poklon gradu Podgorici za svoj rođendan 19. Decembar, u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport, Glavnim gradom Podgorica, Odbojkaškim Savezom Crne Gore, Grawe osiguranjem i ostalim donatorima”, saopšteno je iz odbojkaškog kluba “Budućnost Volley”.

Manifestaciji su prisustvovali i Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

“Na turniru je učestovalo oko 250 polaznika škole odbojke našeg kluba, koji su se nadmetali u svojim starosnim kategorijama.

U muškoj konkurenciji je nastupalo 100 dječaka u sledećim ekipama: Sutjeska, Trg republike, Stara Varoš, Hercegovačka, Njegošev park, Vezirov most, Ribnica, Masine i Duklja.

U ženskoj konkurenciji, pravo učešća je imalo 150 djevojčica, koje su se nadmetale u 3 uzrasne kategorije i to u sledećim ekipama: Medun, Union brige, Milenijum, Skaline, Njegoševa, Malo brdo, Sahat Kula, Hram, Cijevna, Sutjeska, Blok VI, Ul Slobode, Tološi, Ljubović, Štampar Makarije, Blok V i Gorica. Treneri koji predvodili ekipi su: Cimbaljević, Bogojević, Bošković, Šofranac, Radulović i Rašović.

Svim učesnicima klub je obezbijedio novogodišnje paketiće, medalje i pehare za pobjedničke ekipe, koje je uručio naš specijalni gost manifestacije Deda Mraz”, navodi se u saopštenju OK “Budućnost Volley”.

Povezani članci