Banner

Održan prvi Memorijalni turnir “Rade Vučković”

od admin
839 pregleda

U petak i subotu (10-11.juna) održan je prvi odbojkaški Memorijalni turnir u čast nekadašnjeg odbojkaša podgoričke Budućnosti Rada Vučkovića, koji je tragično preminuo 2011.godine.

lako je rezultat bio u drugom planu, na terenima u balon sali O.Š. ”Štampar Makarije” oba takmičarska dana viđena je kvalitetna odbojka. Na turniru je učestvovalo 5 ekipa, od čega su četiri bile sastavljene od nekadašnjih igrača Budućnosti (od generacije 1982-83. do ekipe koju su uglavnom činili kadeti OK Budućnost), a učestvovala je i ekipa veterana sa Cetinja.

Ekipa PG 3, pobjednici turnira

Na zajedničkoj večeri po završetku takmičarskog dijela najboljima su dodijeljeni zasluženi pehari od strane nekadašnjih trenera ovih generacija – Zorana Vukčevića, direktora Budućnosti i predsjednika Skupštine OSCG i Ivana Joksimovića, selektora muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

U ime organizatora, nakon prigodnog govora, porodici Vučković uručeni su pokloni u znak sjećanja na prerano preminulog Rada.

Turnir je organizovan od strane Radevih drugova i saigrača iz generacija 1982-85, a organizatori se nadaju da će ovaj događaj postati tradicija, da će se iz godine u godinu omasoviti i biti mjesto okupljanja ljubitelja odbojke.

Generacija ’82-’85, organizatori turnira

Posebnu zahvalnost,organizatori su uputili upravo porodici Vučković koja je prepoznala pravi smisao njihove ideje i aminovala da se ovaj turnir održi.

Ekipa PG 3, pobjednici turnira
Ekipa PG 3, pobjednici turnira
Generacija '82-'85, organizatori turnira

Povezani članci