Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prvenstvo

Odigrani kvalifikacioni turniri za kadetkinje

U Baru, 19. maja 2019.godine u organizaciji OK Galeb Poliklinika Hipokrat u grupi A odigran je jedan od kvalifikacionih kadetskih turnira prvenstva Crne Gore za 2019. godinu.

Pored Galeb Poliklinika Hipokrat na turniru, u sali OŠ Jugoslavija, učestvovali su OK Libero iz Petrovca i OK Akademija iz Podgorice.

Rezultati:

Galeb Poliklinika Hipokrat – Libero  2:0,

Akademija – Libero 0:2;

Galeb Poliklinika Hipokrat – Akademija 2:0.

Prvo mjesto zauzeo je Galeb, drugo mjesto Libero, a treće mjesto Akademija. Pravo učešća na finalnom turniru za kadetkinje ostvarila je ekipa Galeb Poliklinika Hipokrat.

Takođe, u Baru 19. maja 2019.godine u organizaciji OK Luke Bar u grupi B odigran je drugi kvalifikacioni turnir za kadetkinje, prvenstva Crne Gore za 2019. godinu.

Pored OK Luke Bar na turniru, u sali Poljoprivredne škole, učestvovali su OK Gimnazijalac iz Kotora i OK Morača 2 iz Podgorice.

Rezultati:

Luka Bar – Morača 2  2:0,

Morača 2 – Gimnazijalac 0:2;

Luka Bar – Gimnazijalac 2:0.

Prvo mjesto zauzela je Luka Bar, drugo mjesto Gimnazijalac, a treće mjesto Morača 2. Pravo učešća na finalnom turniru za kadetkinje ostvarila je ekipa Luke Bar.

 

U Budvi 19. maja 2019.godine u organizaciji OK Mediteran Bemax u grupi C odigran je treći kvalifikacioni turnir za kadetkinje, prvenstva Crne Gore za 2019. godinu.

Pored OK Mediteran Bemax na turniru, u SC “Rea” učestvovali su OK Nikšić iz Nikšića i OK Budućnost iz Podgorice.

Rezultati:

Mediteran Bemax – Nikšić  0:2,

Nikšić – Budućnost 2:0;

Mediteran Bemax – Budućnost 2:0.

Prvo mjesto zauzeo je Nikšić, drugo mjesto Mediteran Bemax, a Budućnost treće mjesto. Pravo učešća na finalnom turniru za kadetkinje ostvarila je ekipa Nikšić.