Banner

Odbojkaški spektakl u petak u Bijelom Polju

U finalu Kupa za odbojkašice igraće Herceg Novi i Luka Bar (17h), dok će u muškom finalu snage odmjeriti Jedinstvo i Budva od 20 časova, uz direktan prenos na RTCG

od Mirjana
165 pregleda

Finalne utakmice Kupa Crne Gore za odbojkaše i odbojkašice odigraće se 29. marta u Sportskom centru “Nikoljac”, u tehničkoj organizaciji odbojkaškog kluba “Jedinstvo”, a generalni pokrovitelj je Opština Bijelo Polje.

Bijelo Polje će peti put u istoriji biti domaćin finala Kupa Crne Gore, a u odnosu na prethodne finalne turnire koji su bili organizovani u ovom gradu, u petak se igraju finala u ženskoj i muškoj konkurenciji u jednom danu.

“Siguran sam da će ambijent koji pripremamo u dvorani Nikoljac, sa profesionalnom podlogom i LED reklamama upotpuniti ugođaj onih koji budu u petak u Bijelom Polju. Za turnir vlada veliko interesovanje kako u našem gradu, tako i kod ljudi iz regiona, zbog čega sam siguran da će dvorana kao i svaki put kada se igralo finale u Bijelom Polju biti ispunjena do poslednjeg mjesta”, kazao je Slobodan Šebek, direktor Odbojkaškog kluba Jedinstvo, tehničkog organizatora finala Kupa.

U finalu 18. po redu Kupa Crne Gore u konkurenciji odbojkašica igraće Herceg Novi i Luka Bar (17h), dok će u finalu za odbojkaše snage odmjeriti Jedinstvo i Budva (20h). Oba finala prenosiće direktno RTCG.

Izvor: Vijesti iz Bijelog Polja

Povezani članci