Banner

Odbojkaški savez predstavio odbojku na Sajmu sporta u Podgorici

Manifestaciju je svojim prisustvom uveličao naš odbojkaški reprezentativac Ivan Zvicer

od admin
152 pregleda

Sajam sporta povodom Dana reprezentacije održan je na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Štandove sportskih saveza obišli su Potpredsjednik Vlade Crne Gore Aleksa Bečić, ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović.

Ispred Odbojkaškog saveza Crne Gore manifestaciji su prisustvovali predsjednik Cvetko Pajković, generalni sekretar Ivan Bošković, direktor reprezentacija Nikola Kažić, a manifestaciju je svojim prisustvom uveličao naš odbojkaški reprezentativac Ivan Zvicer.

Odbojkaški savez Crne Gore je na svom štandu dijelio majice svim ljubiteljima crnogorske reprezentacije i odbojke, dok su istovremeno, najmlađi odbojkaši i odbojkašice na improvizovanom terenu imali demonstraciju odbojkaškog sporta.

“Kada govorimo o reprezentacijama, nije dovoljno samo istaći njihove uspjehe na sportskom terenu. Reprezentacija je simbol našeg nacionalnog ponosa, predstavljajući naše vrijednosti – snagu i sposobnost da se izborimo za uspjeh”, rekao je Šćekić.

Prvi čovjek nacionalnog olimpijskog komiteta kazao je da je zadovoljan posjetom i odzivom sportskih saveza.

“Dinamično je, lijepa energija i jako puno djece je prisutno. Nadam se da će ih to zainteresovati da se bave sportom. Posjećenost je odlična, odziv sportskih saveza takođe, što jako raduje”, kazao je Simonović.

Sportski savezi na svojim štandovima istakli su sportsku opremu, edukativne brošure, ali i rekvizite za bavljenje sportom.

Sajam sporta okupio je predstavnike 36 sportskih saveza.

Povezani članci