ODBOJKAŠICE Derbi 13.kola Rudar – Gimnazijalac

od Jelena
49 pregleda

U subotu, 23. marta odigraće se 13.kolo Prve lige za odbojkašice.

U sportskom centru “Ada” sa počekom od 16 časova, ekipa Rudara ugostiće ekipu Gimnazijalca.

“U subotu nam gostuje ekipa Gimnazijalca iz Kotora. Prvenstvo polako ulazi u završnu fazu, i mi i Gimnazijalac se borimo za to 4-to mjesto i plasman u Play-off. Posle mnogo turbulencija sa početka sezone kada nam je skoro kompletna ekipa otišla sada je situacija dosta bolja, mlade igračice su već stasale, fizički smo spremni i u dobroj atmosferi dočekujemo Gimnazijalac. Sigurna sam da će obje ekipe pokazati dobru igru kakvu smo inače pružali i tokom sezone, a da cće teren i publika SC “Ada” Pljevlja biti prevaga u našu korist”, kazala je trener ekipe Rudara, Nataša Marković.

“Idemo na vrlo teško gostovanje, koje će najvjerovatnije odlučiti koja će ekipa biti učesnik play off-a. Iako smo u prvom dijelu pobjedili ekipu Rudara, oni su favoriti u ovom susretu, što pokazuju rezultati prethodnih utakmica i odličan sastav koji je teško pobjediti u Pljevljima. Međutim mi ćemo se boriti do posljednjeg atoma snage da napravimo istorijski uspjeh i završimo sezonu na, za nas, odličnom četvrtom mjestu”, izjavio je trener Gimnazijalca, Milan Franović.

Od 18 časova u Sportskom centru “Rea” u Budvi, sastaju se ekipe Mediteran Bemax i Galeb Poliklinika Hipokrat, dok će se u istom tom terminu odigrati meč između Luke Bar i Jedinstva Franca u Sportskom centru “Topolica” u Baru. Sat kasnije (19h) u Sportskom centru “Nikšić” u Nikšiću, sastaju se ekipe Nikšića i Morače.

Povezani članci