Banner

Od petka utakmice osmine finala Kupa za odbojkašice

od Mirjana
364 pregleda

Utakmice osmine finala Kupa Crne Gore za odbojkašice odigraće se od petka do nedjelje.

Dva susreta na programu su u petak, Ibar i Mediteran sastaće se po dogovoru klubova u SC “Rea” u Budvi sa početkom od 19 časova. Sat vremena kasnije, Rudar dočekuje Ivangrad 2011 u sali Osnovne škole “Salko Aljković” u Pljevljima.

Prvog dana vikenda odigraće se četiri meča. Branilac titule Herceg Novi dočekaće ekipu Grebaja od 16 časova u SC “Igalo” u Herceg Novom. Od 18 časova prošlogodišnji finalista, Albatros, gostovaće ekipi Jedinstva u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju. Dva duela očekuju nas od 19 sati – Morača će odmjeriti snage sa Budvom u OŠ ” Radojica Perović” u Podgorici,  a Tempo sa Lukom Bar u SC “Nikšić”.

U nedjelju će biti formirani parovi četvrtfinala nakon poslednja dva susreta u SC “Topolica” u Baru. Mrkojevići dočekuju Lovćen od 12 časova,  dok će osminu finala zaključiti utakmica Galeb Liko Soho Group – Akademija sa početkom u 19.30h.

Pobjednik utakmice Herceg Novi – Grebaje sastaće se u četvrtfinalu sa pobjednikom susreta Mrkojevići – Lovćen. Bolji iz susreta Tempo – Luka Bar igraće sa pobjednikom utakmice Rudar – Ivangrad 2011. Pobjednik duela  Jedinstvo – Albatros u 1/4 finalu sastaje se sa boljim iz duela Ibar – Mediteran, dok će pobjednik utakmice Morača – Budva odmjeriti snage sa boljim iz posljednjeg susreta Galeb – Akademija.

Raspored utakmica 1/8 finala Kupa Crne Gore za odbojkašice:

Petak, 8. decembar

Ibar – Mediteran (19h)

Rudar – Ivangrad 2011 (20h)

Subota, 9. decembar

Herceg Novi – Grebaje (16h)

Jedinstvo – Albatros (18h)

Morača – Budva (19h)

Tempo – Luka Bar (19h)

Nedjelja, 10. decembar

Mrkojevići – Lovćen (12h)

Galeb Liko Soho Group – Akademija (19.30)

Povezani članci