Banner

Novski duel na startu 7. kola EPCG Superlige odbojkašica

od Mirjana
358 pregleda

Utakmice 7. kola EPCG Superlige odbojkašica odigraće se u naredna dva dana. Primorski duel očekuje nas u petak, dok će se preostala četiri susreta odigrati u subotu, tri na primorju i jedan na sjeveru.

Lider na tabeli, Herceg Novi ugostiće gradskog rivala, ekipu Albatrosa u petak od 16 časova u SC “Igalo”. Albatros je na osmoj poziciji sa dvije pobjede i pet poraza. Prenos meča je na RTCG2.

Subotnji program će otvoriti susret Akademije i Rudara u Tivtu od 14:30 časova. Akademija i Rudar na istom su skoru – po dvije pobjede i četiri poraza, ali je Akademija ispred Albatrosa i Rudara na tabeli sa bodom više. Pola sata kasnije, od 15 časova, ekipa Galeb Liko Soho Group koja je u prošlom kolu poražena u gostima od Budućnosti, dočekuje Moraču, koja je bila maksimalna protiv Akademije u prethodnoj rundi.

Tim Luke Bogojevića koji bilježi sjajne rezultate i ima četiri pobjede, u ovom kolu igraće sa Mediteranom, koji je ostao na jednom trijumfu. Utakmica će se odigrati u SC “Rea” sa početkom u 18 časova.

Kolo će zaključiti duel na sjeveru, bjelopoljsko Jedinstvo biće domaćin Luki Bar u SC “Nikoljac” od 19 časova. Bjelopoljke nakon šest kola imaju dvije pobjede, a Baranke četiri.

Aktuelni šampion, Herceg Novi osamio se na vrhu tabele, bez izgubljenog seta. Po četiri pobjede upisali su Luka Bar, Budućnost volley i Galeb Liko Soho Group, na polovičnom učinku je Morača (3:3), Jedinstvo, Akademija, Albatros i Rudar imaju dva trijumfa, dok je Mediteran na skoru 1-5.

Raspored 7. kola EPCG Superlige odbojkašica

Petak, 10. novembar
Herceg Novi – Albatros (16h)
Subota.11. novembar
Akademija – Rudar (14:30h)
Galeb Liko Soho Group – Morača (15h)
Mediteran – Budućnost volley (18h)
Jedinstvo – Luka Bar (19h)

Povezani članci