Nikoleta Perović se vraća u Indoneziju: “Spremna sam da pružim partije za pamćenje”

od Press OSCG
281 pregleda

Tokom sezone gotovo sama vukla je turski TED u svakom meču, pokušavala da taj tim izdigne iznad nivoa koji realno zaslužuje, ali jednostavno nije bilo nekoga da je u tom naumu isprati, naročito kada je zbog više sile odsustvovala sa terena. Rastanak je, zbog toga, bio neminovan… Nikoleta Perović vraća se u Indoneziju.

“Povreda koju sam zadobila pred kraj prvog dijela sezone je rezultirala da, nažalost, budem odsutna na početku drugog dijela. Klub je izgubio par prvih bitnih utakmica i samim tim smo ispali iz igre za plej-of. Šanse za to više ne postoje, te sam odlučila da promijenim sredinu”, kaže Nikoleta.

Gdje god je igrala, osvojila je srca navijača. U dalekoj Indoneziji jedva su čekali da im se vrati…
“Dobila sam poziv od bivšeg kluba BJB u Indoneziji i moram priznati da se radujem povratku tamo. Za klub me vezuju sjajne uspomene i najbitnije fenomenalna sezona. Sa zadovoljstvom sam prihvatila ponudu. U Indoneziji me već svi dobro poznaju, dobila sam veliki broj poruka nakon vijesti da se vraćam. Spremna sam da pružim partije za pamćenje i doprinesem timu za pobjede u nastavku takmičenja!”

Sve u svemu, i Turska će joj ostati u lijepom sjećanju…

“Veliku zahvalnost dugujem turskom TED-u, jer su me sporazumno pustili da napustim klub. Igranje u Turskoj je za mene odlično iskustvo i značajan korak naprijed za moju karijeru”, zaključuje jedna od najboljih igračica u istoriji reprezentacije Crne Gore.

Povezani članci