Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Razno

Nenadu Vujanoviću priznanje sportskog radnika Bara, Cenović i Masoničiću specijalne nagrade

Član Upravnog odbora Odbojkaškog saveza Crne Gore i predsjednik ŽOK Luka Bar Nenad Vujanović dobio je priznanje za sportskog radnika Bara u 2018. godini.

Vujanović je dugogodišnji uspješni rukovodilac ovog sportskog kolektiva koji se u svojoj istoriji okitio sa devet titula prvaka Crne Gore i sedam puta osvajao Kup Crne Gore.

Komisija je dodijelila i dvije specijalne nagrade. Specijalne nagrade otišle su u ruke odbojkaških predstavnika iz Bara.

To priznanje je pripalo liberu, ŽOK’’Luka Bar’’ i reprezentativki Crne Gore  Melisi Cenović. Ona je po izboru OSCG proglašena za najbolju odbojkašicu u Crnoj Gori u 2018 godini, dok je sa ŽOK ’’Luka Bar’’ bila šampion Cren Gore.

Druga specijalna nagrada pripala je Nikoli Masoničiću, treneru ŽOK ’’Galeb’’. On je sa ovim klubom u 2016. i 2018. osvojio Kup Crne Gore, dok je sa juniorkama Crne Gore zauzeo prvo mjesto u 2017. godini. Sa kadetskom reprezentacijom naše zemlje kao selektor bio je prvi na prvenstvu Balkana 2018. godine. Trenutno je selektor ženske seniorske reprezentacije Crne Gore. Mladi i perspektivni trener za primjer po svim pitanjima, kaže se u obrazloženju.