Nedjeljno druženje uz odbojku u sali OŠ “Jugoslavija”

od Urednik
5 pregleda

U nedjelju, 10. februara, u sali OŠ “Jugoslavija” odbojkaški klub “Galeb” organizovao je odbojkaško druženje sa OK “Libero”, OK “Morača”, OK “Sutomore”. Pionirke Galeba, Morače i Libera su odigrale trening utakmice pred nastup u pionirskoj ligi Crne Gore. Mlađe pionirke Galeba, Libera i Sutomora godišta 2006/07/08/09, odigrale su više utakmica mini odbojke.

Povod za odbojkaško druženje, pored priprema za ligu pionirki, bila je i promocija dva nova odbojkaška terena koja je Galeb osposobio u sali OŠ “Jugoslavija”. Tim potezom, sala je postala kako za nastavu tako i za odbojkaške klubove iskorištenija, dok drugi sportovi nisu oštećeni. Sala će biti konkurentnija za kampove, za pripreme klubova, reprezentacija i odigravanje turnira. Galeb će ovih dana izvršiti popravku osvetljenja u sali i u saradnji sa rukometnim klubom riješiti pitanje dizanja koševa koje trenutno nije u funkciji.

OŠ “Jugoslavija” je postala primjer kako se zajedničkim akcijama, sportski objekti dovode u stanje da budu upotrebljiviji kako za nastavu, tako i za rad sportskih klubova grada Bara. OK “Galeb” se zahvaljuje upravi škole na razumijevanju, a sve u cilju obostrane koristi i zadovoljstva.

Povezani članci