Banner

Luka Bar ima šampionske ambicije, stigle Čavić, Vuković i Tvrdišić

od Mirjana
177 pregleda

U redove ženskog odbojkaškog kluba Luka Bar stigla su tri velika pojačanja – dres barskog kluba u narednoj sezoni nosiće primač servisa Teodora Čavić, korektorka Dijana Vuković i tehničarka Tijana Tvrdišić, navodi se u saopštenju za javnost ŽOK “Luka Bar”.

Foto: ŽOK Luka Bar

Teodora Čavić, koja igra na poziciji primača servisa, godinama je bila kapiten i jedna od najboljih igračica gradskog rivala Galeb Liko Soho Group-a. Nije tajna da je ŽOK Luka Bar i ranijih godina bio zainteresovan za Teodoru, a sada smo presrećni što je konačno dio našeg tima. Bez ikakve sumnje, očekujemo da će njeno ogromno iskustvo biti od velikog značaja u borbi za titulu predstojeće sezone.

“Velika promjena u mojoj karijeri, Luka Bar je tim sa velikom tradicijom, radujem se novim počecima. Nadam se da ćemo, uz igračice i dobar sastav i kolektiv ispuniti očekivanja kluba i da rezultati neće izmaći naravno uz rad, trud i dobru atmosferu” kazala je Čavić.

Foto: ŽOK Luka Bar

Dijana Vuković je ponikla u ŽOK Luka Bar, a nakon toga je igrala i sticala iskustvo u Rumuniji, dok je prethodne sezone bila ključna igračica u Herceg Novom. Igra na poziciji korektora i bila je prvi poenter šampiona i osvajača Kupa ekipe Herceg Novi. Dijana je standardna reprezentativka i jedna od glavnih uzdanica selektora Krunića u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

“Mnogo mi je drago što sam se vratila u svoj stari klub, gdje sam napravila svoje prve korake. Luka Bar je klub sa velikom tradicijom, tako da je lijep osjećaj vraitit se u takav klub. Mislim da nas očekuje jedna teška, izazovna i duga sezona, tako da se nadam da će biti složna ekipa i od početka ući fokusirani na to i odraditi jedan korak više nego što je uradila Luka Bar prošle sezone, kazala je korektorka Vuković.

Foto: ŽOK Luka Bar

Tijana Tvrdišić se takođe vraća u ŽOK Luka Bar, nakon što je, kao i Dijana, igrala u Rumuniji i posljednje dvije sezone u Herceg Novom. Igra na poziciji tehničara i sigurni smo da će njeno iskustvo i kvalitet biti veliki podsticaj za ostale igračice. Nama u upravi kluba daje nadu da se možemo ravnopravno uključiti u borbu za najveći plasman. Tijana je startni tehničar reprezentacije, a njena uloga u timu selektora Krunića je od izuzetne važnosti, jer treba da inspiriše saigračice.

“Jako sam srećna i radujem se sljedećoj sezoni, nadam se da ćemo ispuniti sve ciljeve koje smo zacrtali, i da će prije svega ekipa biti složna i da će biti jedna lijepa atmosfera i samim tim uspješna sezona” kazala je Tijana Tvrdišić.

Foto: Amer Ramović

Zadovoljan je i trener Vladimir Milačić – Ostvarili smo tri zaista kapitalna pojačanja za narednu sezonu. Dijana i Tijana su se vratile kući, a višegodišnja želja kluba da pojača naše redove Teodora Čavić ostvarila se danas. Očekujem jednu uspješnu sezonu i nadam se da ćemo uživati u predstojećim danima odbojke.

Foto: OSCG

“Izuzetno sam zadovoljan pojačanjima za predstojeću sezonu i kao što sam najavio, doveli smo tri vrlo kvalitetne i iskusne igračice, što garantuje da će se u Baru igrati atraktivna odbojka. Ono što je vrlo važno radi kontinuiteta, produžili smo saradnju sa nosiocima igre iz prethodne sezone, izuzev korektorke Kristine Božović i tehničarke Poline Šlester. Ovo je i prilika da se zahvalim Kristini i Polini na zalaganju, požrtvovanosti i u krajnjem, što su doprinijele dobroj sezoni igrajući u ŽOK “Luka Bar”. Želimo im sve najbolje u životu i u njihovom budućem sportskom angažovanju. Na kraju, veliku zahvalnost dugujemo kompaniji “Luka Bar” AD na čelu sa Izvršnim direktorom Ilijom Pješčićem. Luka Bar već 30 godina daje primjer drugim kompanijama kako se društvena odgovornost sprovodi, po mom dubokom ubjeđenju, na najbolji način.Koristim priliku da se zahvalim i našim sponzorima čija nam podrška mnogo znači u ostvarivanju naših sportskih ciljeva”, kazao je Nenad Vujanović predsjednik Upravnog odbora barskog kluba.

https://www.youtube.com/shorts/pwNTj1pnGv0

https://www.youtube.com/shorts/pwNTj1pnGv0

https://www.youtube.com/shorts/4GyEbWS9UIc

https://www.youtube.com/shorts/RBEpPs61DqE

Povezani članci