Banner

Luka Bar i Galeb počeli pripreme

od admin
546 pregleda

Odbojkašice Luke Bar i Galeba počele su pripreme za novu sezonu.

Sa dosta motiva igračice trofejnog kluba spremaju se za izazove koji ih čekaju od jeseni.

„Sa entuzijazmom i predanošću radimo na usavršavanju i razvoju timske sinergije“, saopšteno je iz Luke Bar, koja je u pauzi između dvije sezone pojačala ekipu.

Luka Bar

Nove igračice su Tijana Kruta, koja se vratila u klub, a biće i članica Upravnog odbora, a u ekipu su stigle i Bjeloruskinja Palina Šlester, reprezentativka Crne Gore Dušanka Petrović, talentovana Kristina Božović je nakon pozajmice potpisala ugovor sa Barankama, a u klub su stigle i dvije mlade Kolumbijke Karol Barios i Heidis Mendoza.

Odbojkаšice Galeba takođe su počele pripreme za nastupajuću sezonu.

U odnosu na prošlu takmičarsku sezonu ova mlada ekipa nije za sada pretrpjela veće kadrovske promjene. Samo su devojke sada iskusnije za sezonu više, pa se u Galebu nadaju dobrim rezultatima u ovoj takmičarskoj sezoni.

Galeb

U međuvremenu klub su napustile dvije Amerikanke, zatim Nina Škarić iz Srbije koja se isto vratila kući, a Andrea Laković je završila karijeru.

“Startovali smo sa pripremama 10. avgusta i naporno radimo prije svega na fizičkoj spremi za predstojeću sezonu. Ambicije kluba ove godine su da damo više prostora našoj djeci koja sigurno imaju talenta i potencijala da za koju godinu budu prava okosnica našeg seniorskog tima. Baziraćemo se na veliki i predan rad, koji će, siguran sam dati rezultata, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou”, kazao je trener Galeba Petar Koković.

izvor: Sportfem.me; Primorski.me

Povezani članci