Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Transferi

Kuburović se vratio u Jedinstvo

Nakon polovine sezone u slovenačkom Salonitu, Strahinja Kuburović se vratio u Jedinstvo.

Srpski tehničar će do kraja sezone nositi dres bjelopoljskog kluba, sa kojim je u prethodne dvije sezone osvojio dvije duple krune, prije nego je ljetos otišao u Sloveniju.

“Pošto sam sporazumno prekinuo saradnju sa Salonitom, došlo je do razgovora oko mog povratka u Jedinstvo, što mi je, iskren da budem, jako prijalo i odmah mi se dopalo kao ideja. Na moje veliko zadovoljstvo uspjeli smo da se dogovorimo oko uslova i, što je mnogo važnije, da usaglasimo neke stavove i poglede u budućnosti kako bi željeli da sve to funkcioniše i izgleda. Veoma sam srećan što sam opet dio ovoga tima i jedva čekam da se opet sretnem sa svima”, rekao je Kuburović.

Kuburović je dodao da Jedinstvu neće biti lako da odbrani titulu, jer su Bjelopoljci trenutno treći na tabeli, iza Budve i Budućnosti.

“Siguran sam da neće biti lako i da nas očekuje jako težak posao, Budva i Budućnost su ove sezone pokazale veliki kvalitet, sigurno je da nisu slučajno tu gdje se trenutno nalaze na tabeli. Ali, nećemo se predavati i očekujem neizvjesnu borbu za trofeje. Preostaje nam mnogo rada, to je jedini put da se podigne naš nivo igre i vjerujem da ce publika podržati sve nas, a da ćemo im vratiti pobjedama”, zaključio je Kuburović.

Povratkom Kuburovića, u Jedinstvu ostaje otvoreno pitanje Nemanje Radovića, koji je ljetos došao iz Vojvodine, i, očigledno, nije zadovoljio u potpunosti. Nije isključeno da Radović i ostane…

“Vidjećemo. U narednim danima ćemo riješiti to”, rekao je sportski direktor Jedinstva Slobodan Šebek.

“Nismo zadovoljni rezultatima u prvom dijelu sezone, pa će zbog toga biti i određenih promjena. Očekuje nas teži put do trofeja, ali i dalje sve zavisi od nas. Vjerujemo da ćemo se u novoj godini vratiti na pobjednički kolosjek i na taj način ići ka ostvarenju cilja – osvajanju treće uzastopne titule” zaključio je Šebek.

izvor: Vijesti