Kolumbijac Hurtado opet stigao u Budvu

od admin
89 pregleda

Odbojkaški klub Budva je kompletirao ekipu ako ne bude neočekivanih problema (povreda), a posljednje pojačanje je, zapravo, još jedan povratak – u metropolu crnogorskog turizma je ponovo stigao Kolumbijac
Ivan Andres Hurtado Mina , koji može da igra na pozicijama korektora i primača servisa.

Kako nam je kazao sportski direktor budvanskog kluba Nemanja Zenović, Hurtado je potpisao ugovor na godinu plus godinu, a u Budvu bi trebalo da stigne u srijedu, kad i japanski tehničar Šun Imamura, koji kasni zbog problema sa tranzitnom vizom.

Hurtado je u Budvi igrao prije dvije sezone, u sada već nekadašnjoj Budvanskoj rivijeri, u koji je tada stigao zajedno sa sunarodnikom, srednjim blokerom Aleksandrom Karabalijem.

Pored Hurtada i Imamure, članovi Budve su ljetos postali i crnogorski odbojkaši, korektori Jovan Delić i Spasoje Caković, tehničar Nikola Radonić, primač Ivan Zvicer, srednji bloker Dalibor Lečić (Radonić, Caković i Lečić su igrali u Budvanskoj rivijeri).

Stigli su i bosanskohercegovački primač Alen Didović, makedonski libero Darko Angelovski, srpski srednji bloker Miloš Milić, srednji bloker iz Bosne i Hercegovine Dejan Jocić.

Trener Budve je Vladimir Vasović, selektor juniorske reprezentacije Srbije, bivši trener Partizana, i nekadašnji korektor Budućnosti.

izvor: Vijesti

Povezani članci