Banner

Kažić: Stipendije priznanje i motiv, ali i pokazatelj da savez konstantno prati perspektivne odbojkaše i odbojkašice

Staša Mitrović istakla da je stipendija nagrada za trud i podstrek za dalji rad, Vuk Stanojević istakao da mu je ovo motiv da bude još bolji

od admin
292 pregleda

Gosti jutarnjeg programa RTCG jutros su bili direktor reprezentacija Odbojkaškog saveza Crne Gore Nikola Kažić i perspektivni Staša Mitrović, odbojkašica Budve i Vuk Stanojević, odbojkaš Budućnosti.

Odbojkaški savez Crne Gore i u 2024. godini pruža podršku talentovanim mladim odbojkašicama i odbojkašima u državi, u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih, pa su potpisani stipendijski ugovori sa osmoro perspektivnih.

Nikola Kažić, direktor reprezentativnih selekcija OSCG

Direktor reprezentacija OSCG Nikola Kažić je kazao da su stipendije jedan vid motivacije za nagrađene, ali i za sve druge perspektivne odbojkaše i odbojkašice da još bolje rade. Kažić je istakao i da je ovo pokazatelj da savez ozbiljno prati sve mlade reprezentativke i reprezentativce.

Staša Mitrović je kazala da je stipendija nagrada za trud i podstrek za dalji rad, dok je Vuk Stanojević istakao da mu je ovo motiv da bude još bolji.

Staša Mitrović

Četiri mlade igračice iz četiri kluba, seniorska reprezentativka Viktorija Đukić iz Budućnost volley-a, korektorka Luke Bar Kristina Božović, kao i mlade Lina Milivojević iz Akademije i Staša Mitrović iz Budve, potpisale su stipendijske ugovore do kraja 2024. godine.

Vuk Stanojević

Talentovani srednji bloker naše seniorske reprezentacije Nikola Đurović iz Jedinstva, član Budve Filip Milosavljević i mladi igrači Budućnost Volley-a Luka Lojić i Vuk Stanojević.

Povezani članci