Banner

Jedinstvo i Galeb Liko Soho Group otvaraju 5. kolo EPCG Superlige odbojkaša

od Mirjana
266 pregleda

Dva susreta 5. kola EPCG Superlige odbojkaša odigraće se za vikend, dok će derbi Budućnost volley – Budva biti odložen zbog učešća Budvana na turniru druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona. U subotu, Jedinstvo dočekuje Galeb Liko Soho Group, a u nedjelju je Lovćen domaćin Mornaru.

Ekipa Jedinstva koja na domaćem terenu traži drugi trijumf, ugostiće barski Galeb, koji takođe ima jednu pobjedu – obje ekipe slavile su protiv Lovćena. Meč se igra u subotu od 16.30h u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju.

Kolo u nedjelju zatvara susret Lovćen – Mornar u SC “Cetinje” od 16 časova. Cetinjani nisu osvojili ni set u četiri odigrane utakmice, dok je Mornar zabilježio dvije pobjede na tri meča.

Pred peto kolo EPCG Superlige, na vodećoj poziciji su Budućnost volley koja je u četiri kola izgubila samo set i Budva sa tri maksimalne pobjede, koja ima utakmicu manje zbog obaveza u evropskom takmičenju. Mornar je slavio protiv Galeba i Jedinstva, a poražen je od Budućnost volley-a, na jednoj pobjedi su Jedinstvo i Galeb Liko Soho Group koji su slavili protiv Lovćena , jedinog tima bez trijumfa.

Raspored 5. kola EPCG Superlige odbojkaša:

Subota, 11. novembar

Jedinstvo – Galeb Liko Soho Group (16.30h)

Nedjelja, 12. novembar 

Lovćen – Mornar (16h)

Budućnost volley – Budva (odloženo)

Povezani članci