Jedinstvo dobitnik nagrade “3.januar”

od admin
40 pregleda

Amri Štulić dip. inženjer tehnologije i Damiru Kijamet dip. inženjer elektrotehnike, kao i  Odbojkaškom klubu Jedinstvo danas su na svečanoj sjednici SO Bijelo Polje uručena najveća opštinska priznanja –  Nagrada „3. januar“.

Ono što je delegiralo Žiri za dodjelu Nagrade „3. Januar“ da na ovaj način donese odluku jeste napor pojedinaca koji su van profesionalnih obaveza i redovnih poslova dali vidljive rezultate.

U konkurenciji pravnih lica najveće opštinsko priznaje pripalo je Odbojkaškom klubu Jedinstvo, a kako je saopštio Dizdarević zavrijedili su ga sjajnim rezultatima u prošloj godini.

“Odbojkaški klub Jedinstvo u 2018. godini superiorno je osvojio domaće prvenstvo i Kup Crne Gore. Tokom protekle godine klub je nastupao na međunarodnoj sceni u Kupu evropske odbojkaške federacije, gdje je stigao do šesnaestine finala ovog takmičenja. Ovo je prvi klub našeg grada koji je doveo Ligu šampiona u Bijelo Polje. Smatramo da je Jedinstvo pored takmičarskih rezulata svojim nastupima značajno doprinijelo promociji našeg grada, a ujedno su igrači ovog kluba bili pravi sportski ambasadori Bijelog Polja i Crne Gore”, kazao je Dizdarević, obrazlažući odluku.

U ime Odbojkaškog kluba Jedinstvo zahvalio se kapiten Vladan Rudić, koji je kazao da su veliku podršku imali i od lokalne uprave, kompanije “Bemax”, ali da su sve postigli zahvaljujući i treneru i cijeloj upravi kluba.

izvor: Radio Bijelo Polje

Povezani članci