Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prva liga (Ž)

I liga (ž): Od subote Luka Bar i Morača u borbi za titulu

U subotu 21. aprila počinje finalna serija plej ofa Prve lige Crne Gore za odbojkašice.

Prva utakmica odigraće se u Sportskom centru “Topolica”, gdje će ekipa Luke Bar biti domaćin ekipi Morače, a duel će početi u 18 časova.

“Očekuje nas teška finalna serija utakmica sa dobrom ekipom Morače. Nadam se da ćemo snažnom i pametnom igrom sa malo grešaka napraviti prvi korak u odbrani titule”, izjavio je trener ekipe Luke Bar, Vladimir Milačić.

U taboru Morače prepuštaju ulogu favorita ekipi Luke Bar, ali očekuju zanimljivu seriju i obećavaju veliku borbu za titulu.

“Luka Bar je favorit u ovoj finalnoj seriji, ali naš cilj pred početak prvenstva je bio jedan trofej tako da ćemo sve uraditi kako bi naš cilj bio ispunjen” izjavio je trener Morače, Predrag Đonović.

“Jako sam ponosna na svoju ekipu koja je uprkos povredama dva igrača iz prve postave uspjela ubjedljivo da savlada aktuelnog osvajača Kupa i domogne se same završnice takmičenja. Slijede mečevi u kojima nemamo šta da izgubimo, igraćemo na pobjedu kao i uvijek do sada, i pokušati da ispoštujemo sve što smo dogovarali na treninzima. Nadamo se da ćemo igrom animirati sve ljubitelje odbojke i prirediti zanimljive partije protiv favorita iz Bara” izjavila je kapiten ekipe Morača, Irena Gigović.