Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Crna GoraNovostiPrvenstvoVideo

I liga (M): Jedinstvo – Budućnost Capital Plaza (UŽIVO,18:30h)

U neđelju, 28.10.2018.godine nas očekuje derbi kola gdje će Jedinstvo ugostiti Budućnost Capital Plazu u Nikoljcu (18,30 časova).

[arve url=”https://player.vimeo.com/video/297469659″ /]

“Iako je sam početak prvenstva i tek praktično počinjemo da se profilišemo kao ekipe, smatram da je ovo jako bitna utakmica za nas jer može značajno da utiče na samopouzdanje mladih igrača u narednom periodu. Naš protivnik je značajno promijenio igrački kadar u odnosu na prethodnu sezonu, a posebno angažovanjem Bojana Strugara dobili su na kvalitetu sa oba kraja mreže, međutim mnogo vjerujem u svoju ekipu, znam da će dati sve od sebe da se prikažu u najboljem svijetlu, a ako tako bude onda ni uspjeh neće izostati”, izjavio je trener Budućnosti Capital Plaze, Balša Radulović.

“U nedjelju nas očekuje prvi derbi u novoj sezoni i moram reći da ga očekujemo spremno i motivisano. Za protivnika ćemo imati Budućnost koja ima tim koji je najkvalitetniji u nazad nekoliko sezona pa nas očekuje težak i neizvjestan meč. Zadovoljan sam trenutnom formom ekipe i onim sto pokazujemo na treninzima a i onim sto smo pokazali na pripremnim utakmicama. Smatram da ako budemo igrali na nivou pripremnih utakmica možemo da očekujemo pozitivan rezultat i pobjedu. Na kraju, želim da pozovem publiku da nas podrži i ujedno se upozna sa novim sastavom koji će i ove sezone imati najviše ciljeve”, izjavio je trener Jedinstva, Darko Prebiračević.