Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prva liga (M)

I liga (m): Budva i Budućnost CP u finalnoj seriji play offa

U nedjelju, 14. aprila počinje finalna serija play offa za odbojkaše. U finalu će opet, nakon nekoliko godina pauze, biti derbi Budve i Podgorice, odnosno u ovom slučaju ekipa Budve i Budućnost Capital Plaze. Utakmica će se igrati u Mediteranskom sportskom centru sa početkom od 18časova.

“Nakon velikog fizičkog i emotivnog pražnjenja u polufinalnoj seriji dobro nam je došao mini odmor. Siguran sam da su se igrači uželjeli utakmica i da će uživati u svakom poenu ove finalne serije. Naspram sebe imaćemo izuzetno kvalitetnu ekipu Budve koja nas je ove sezone savladala u svim mečevima, ali vjerujem da je došlo vrijeme i to da promijenimo. Očekujem pravi odbojkaški ambijent, kvalitetnu utakmicu dostojnu finala i renomea naša dva najuspješnija kluba, a mi ćemo dati sve od sebe da već na prvoj utakmici ostvarimo brejk i napravimo prvi od tri koraka ka šampionskoj tituli” izjavio je trener ekipe Budućnost Capital Plaza, Balša Radulović.

“Stigli smo do kraja sezone, preostao je još taj poslednji, najteži korak da u potpunosti ostvarimo svoje ovogodišnje ambicije. Sigurno da i ekipa Budućnosti u ove duele ulazi sa istim ciljem, pokazavši dosadašnjim igrama da im je mjesto u finalu prvenstva u potpunosti zasluženo. U ovaj meč ulazimo maksimalno spremni, sa željom da uz svoje navijače na pravi način otvorimo ovu finalnu seriju” kazao je trener ekipe Budva, Vladimir Vasović.