Banner

Herceg Novi dočekuje Asteriks

CEV Supervizor na ovom meču biće Saša Ivanović vrhovni sudija OSCG

od Mirjana
574 pregleda

Nakon što su slavile u oba meča protiv norveškog Tromsa u utakmicama 1/32 finala CEV Čelendž kupa, Novljanke nastavljaju sa evropskim utakmicama.

U prvom meču 1/16 finala Čelendž kupa Herceg Novi ugostiće belgijsku ekipu Asteriks. Utakmica će se odigrati u utorak, 13. decembra u SC “Igalo” u Herceg Novom sa početkom u 20 časova.

“Već duže vrijeme smo u ritmu, srijeda, subota, igramo Kup i ligu, evropske utakmice. Mogu vam reći za sad nam prija, ali vidjećemo ove tri zadnje utakmice i najvažnije. U utorak Belgijanke, za vikend Galeb u Kupu i sljedeća srijeda Belgijanke, to nam je ostalo sve do kraja polusezone. Nadamo se da ćemo odraditi kao do sada, iskreno, protiv Belgijanki će nam trebati  utakmica na 150% naših mogućnosti u svakom elementu da bismo pobijedili. Imam dosta video materijala i kroz pripremu vidim da je to jedna dobra, organizovana ekipa, dugo na okupu sa istim trenerom. To je reproduktivni centar belgijske reprezentacije, gdje dovode sve najbolje iz belgijske lige i tu ih pripremaju za Evropu i reprezentaciju. Mi ćemo dati sve od sebe, opet pripremamo neke taktičke varijante, koje će nam omogućiti da izvučemo maksimum iz svoje ekipe. Imamo i novog dizača, Slovenku Saru Najdić koja je protiv Luke Bar odigrala vrlo dobru utakmicu, ali imamo malo treninga sa njom. Odigrala je Luku Bar malo da sve legne kako treba, ali opet  ulazimo sa jednom dobrom ambicijom da pokušamo iznendaditi favorizovane Belgijanke”, kazao je Milorad Krunić, trener Herceg Novog.

Revanš utakmica odigraće se 21. decembra u Belgiji.

CEV Supervizor na ovom meču biće Saša Ivanović, vrhovni sudija OSCG.

Povezani članci