Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Razno

Glavni grad će podržati šampionske ambicije OK „Budućnost“

Odbojkaški klub Budućnost je jedan od simbola sporta u Podgorici i naša je obaveza da zajedničkim snagama doprinesemo još boljim rezultatima, s ciljem osvajanja šampionske titule i izlaska na evropsku scenu“, istakao je gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković na jučerašnjem sastanku sa rukovodstvom Kluba.

On je saopštio da je u poslednjih par godina zabilježen očigledan napredak u svim segmentima rada i funkcionisanja OK „Budućnost“,  i da u narednom periodu treba nastaviti sa tim aktivnostima,  ali i sa dodatnim  animiranjem šire zajednice za podršku klubu kako bi se vratio na šampionske staze.

„Posebno me raduje što u Klubu uspješno funkcioniše škola odbojke i što je velika pažnja posvećena radu sa mlađim kategorijama, jer je to najbolja osnova za dalji uspješan rad i popularizaciju odbojke u Podgorici“, istakao je Vuković i naglasio da će se Glavni grad truditi da obezbijedi što bolje uslove za rad OK „Budućnost“.

Sportski direktor OK “Budućnost” Zoran Vukčević se zahvalio graodonačelniku Vukoviću na iskazanom razumijevanju za potrebe kluba i podršci Glavnog grada naporima OK „Budućnost“ za postizanje zacrtanih ciljeva.

„Uz podršku Glavnog grada možemo postići  da se borimo za titulu prvaka države. Trenutno 16 igrača našeg kluba nastupa za reprezentativne selekcije Crne Gore, što dovoljno govori da imamo kvalitet i realne ambicije da ostvarimo naš cilj“, istakao je Vukčević.

On je dodao da je OK Budućnost i KK Budućnost našli kvalitetno rješenje za nesmetano odvijanje trenažnih procesa oba kluba i stvaranja neophodnih uslova za postizanjevrhunskih rezultata.

„Cilj nam je da stvorimo uslove za stabilno funkcionisanje Kluba u narednom periodu i da dobrim rezultatima i uspjesima vratimo odbojkašku publiku u podgoričke dvorane“, zaključio je sportski direktor OK “Budućnost”.

PG BIRO