Banner

Gimnazijalac i Budva za ulazak u EPCG Superligu

od Mirjana
144 pregleda

Kolo prije kraja EPCG Prve lige moglo bi da bude jasno ko će u viši rang, a ko u baraž. Odbojkašice Gimnazijalca i Budve očekuje meč sezone – primorski derbi u Kotoru, u petak, 18. aprila, odlučiće osvajača EPCG Prve lige. U okviru 9. kola mini lige EPCG Prve lige, prvog dana vikenda, Tempo dočekuje Ivangrad 2011, dok će kolo u nedjelju zaključiti Top Volley i Gorštak.

Gimnazijalac i Budva, “odmjeriće snage” u sali Gimnazije u Kotoru sa početkom od 19 sati. U prvom derbiju ova dva tima, pobjedu je upisao tim iz Kotora na terenu Budve poslije drame od pet setova (3:2). Gimnazijalac je jedina neporažena ekipa u dosadašnjem dijelu takmičenja, a Budvanke su upisale samo jedan poraz, upravo od Kotoranki. Ova dva rivala sastajala su se i u regularnom dijelu EPCG Prve lige u južnoj regiji u kojoj je Gimnazijalac slavio oba puta, 3:1, odnosno 3:2.

Tempo i Ivangrad 2011 sastaće se u subotu u SC “Nikšić” od 15.30h. U prvom susretu Tempo je slavio u Beranama rezultatom 3:2 za prvu pobjedu, dok će Ivangrad 2011 svoje šanse za prvi trijumf tražiti u subotu u Nikšiću.

U nedjelju će se odigrati poslednji susret 9. kola mini lige, Top Volley će ugostiti Gorštak u sali OŠ “21. maj” od 17.30h u Podgorici. Gorštak je na domaćem terenu upisao pobjedu u duelu sa podgoričkim timom rezultatom 3:1, a poraze je upisao samo od vodećih ekipa Gimnazijalca i Budve. Top Volley je na skoru tri pobjede i pet poraza.

Raspored 9. kola mini lige EPCG Prve lige odbojkašica

Petak, 19. april

Gimnazijalac – Budva (19h)

Subota, 20. april

Tempo – Ivangrad 2011 (15.30h)

Nedjelja, 21. april 

Top Volley – Gorštak (17.30)

Povezani članci