Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Novosti

Galebu prvo mjesto na turniru u Makarskoj

Pionirke Galeba učestvovale su od 31. maja do 02.juna  na međunarodnom turniru u Makarskoj. U konkurenciji 20 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, osvojile su prvo mjesto.

Grupa A
ŽOK Gimnazijalac
OK Makarska
ŽOK Tabor
ŽOK Galeb
ŽOK Šentvid

Grupa B
ŽOK Triglav
ŽOK Šibenik 91
ŽOK Kaštel Lukšić
HOK Široki Brijeg
ŽOK Knin

Grupa C
ŽOK Dubrovnik
OK Jahorina
ŽOK Šibenik
ŽOK Šentvid 2
ŽOK Grosuplje

Grupa D
ŽOK Vodice
ŽOK Župa Dubrovačka
ŽOK Prijedor
ŽOK Vodice 2
ŽOK Tabor 2

Odbojkašice Galeba su prikazale izvanrednu odbojku, što dokazuje samo jedan izgubljen set u 6 odigranih utakmica. U grupi su pobijedile Tabor II, Jahorinu, Vodice i Kaštel Lukšić rezultatom 2:0. U polufinalu su pobijedile ekipu TaborI rezultatom 2:1, a u finalu su bile uspješnije od Gimnazijalca iz Kotora (2:0).

Pored pehara i medalja za prvo mjesto, igračica ekipe Galeba Natalija Vlaović proglašena je najboljom igračicom turnira. Domaćin OK Makarska ukazao je posebnu pažnju ekipi Galeba time što su trener Petar Koković i igračice Staša Krivokapić i Natalija Vlaović gostovali na radio Makarska u polučasovnoj emisiji uživo.

Finale:

Galeb – Gimnazijalac 2:0

Za treće mjesto:

Makarska – Tabor I 0:2

Polufinale:

Gimnazijalac – Makarska 2:0,

Galeb – Tabor I 2:1.

Ovim nastupom pionirke Galeba nastavile su niz uspješnih nastupa na turnirima u Makarskoj koji traju od 2007 godine, kako u seniorskoj konkurenciji tako i u konkurenciji pionirki i kadetkinja. Dodijeljene su i nagrade za najbolje pojedince turnira, a to su: Natalija Vlaović (Galeb) za najbolju igračicu, Teodora Bulatović (Gimanzijalac) za najbolju tehničarku, a za najboljeg libera proglašena je Neja Kranjoc (Tabor).